
Vištienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištienos filė (krūtinėlė) |
200 gramų | ryžiai |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | svogūnai (mėlynasis) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Auksinės šlaunelės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos suktinukai
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Kalakuto šlaunelės
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištų sparneliai
-
Kepta višta
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Troškinta vištiena kinietiškai
Vištienos troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlė,
1 vienetas -
Ryžiai,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės,
150 gramų -
Svogūnai, mėlynasis,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2011-01-10 18:08
o tai kaip vanduo isgaruoja?palikt dangti adara?ar nesigaus kaip sriuba?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...