
Vištienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištienos filė (krūtinėlė) |
200 gramų | ryžiai |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | svogūnai (mėlynasis) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sparneliai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Kepta vištiena
-
Aluje keptas viščiukas
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištienos pilavas
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
Vištienos troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlė,
1 vienetas -
Ryžiai,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės,
150 gramų -
Svogūnai, mėlynasis,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2011-01-10 18:08
o tai kaip vanduo isgaruoja?palikt dangti adara?ar nesigaus kaip sriuba?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...