
Vištienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištienos filė (krūtinėlė) |
200 gramų | ryžiai |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | svogūnai (mėlynasis) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena su traškia plutele
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos kepsneliai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Citrininė višta
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
Vištienos troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlė,
1 vienetas -
Ryžiai,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės,
150 gramų -
Svogūnai, mėlynasis,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2011-01-10 18:08
o tai kaip vanduo isgaruoja?palikt dangti adara?ar nesigaus kaip sriuba?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...