Kiaulienos sprandinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.Į išmuštą mėsytę dedame faršą (faršą ruošiame kaip kotletams), fermentinio sūrio juosteles ir suvyniojame. Kepame įkaitintame aliejuje.
Skanaus :)
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (sprandinė) |
300 gramų | kiauliena (malta) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 butelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Lazaninis makaronų apkepas
- Kiaulienos kumpis giroje
- Sotieji zrazai
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Bifšteksas ant grotelių
- Steikai
- Triušienos vyniotinis
- Įdaryta kiaulienos šoninė
- Steikas
- Naminiai kotletukai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Liežuvis su grybais
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Šašlykai alaus marinate
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
500 gramų -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 butelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.Į išmuštą mėsytę dedame faršą (faršą ruošiame kaip kotletams), fermentinio sūrio juosteles ir suvyniojame. Kepame įkaitintame aliejuje.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...