Kiaulienos sprandinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.Į išmuštą mėsytę dedame faršą (faršą ruošiame kaip kotletams), fermentinio sūrio juosteles ir suvyniojame. Kepame įkaitintame aliejuje.
Skanaus :)

Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (sprandinė) |
300 gramų | kiauliena (malta) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 butelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos kepsniai
-
Guliašiukas
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepsnys su makaronais
-
Dešrelės su įdaru
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Čipolino galvelės
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Šernienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
500 gramų -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 butelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.Į išmuštą mėsytę dedame faršą (faršą ruošiame kaip kotletams), fermentinio sūrio juosteles ir suvyniojame. Kepame įkaitintame aliejuje.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...