Kiaulienos sprandinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.Į išmuštą mėsytę dedame faršą (faršą ruošiame kaip kotletams), fermentinio sūrio juosteles ir suvyniojame. Kepame įkaitintame aliejuje.
Skanaus :)
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kiauliena (sprandinė) |
| 300 gramų | kiauliena (malta) |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
| 1 butelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Veršienos pjausniai
-
Avienos kebabas
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kepta triušiena
-
Smaližių liežuvis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Virdžinijos kumpis
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Šašlykai alaus marinate
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Pikantiška triušiena
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
500 gramų -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 butelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.Į išmuštą mėsytę dedame faršą (faršą ruošiame kaip kotletams), fermentinio sūrio juosteles ir suvyniojame. Kepame įkaitintame aliejuje.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
