Grikiai sumaišomi su kiaušinio baltymu ir išdžiovinami orkaitėje. Iš jų išverdama biri košė. Džiovinti grybai išverdami ir mėsamale sumalami kartu su mėsa. Svogūnai pakepinami riebaluose.
Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais ir druska. Daromi maltinukai, jie suvilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose iš abiejų pusių.

Grikių kotletai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
250 gramų | grikiai |
2.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
250 gramų | mėsa (virta) |
1 vienetas | kiaušiniai (baltymas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kotletai "Du viename"
-
Mėsos duona
-
Avienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Koldūnai su mėsa
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Sūrio kamuoliukai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Šašlykai alaus marinate
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Keptas, įdarytas paršelis
Grikių kotletai su mėsa
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
2.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Grikiai,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
2.5 stiklinės -
Mėsa, virta,
250 gramų -
Kiaušiniai, baltymas,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grikiai sumaišomi su kiaušinio baltymu ir išdžiovinami orkaitėje. Iš jų išverdama biri košė. Džiovinti grybai išverdami ir mėsamale sumalami kartu su mėsa. Svogūnai pakepinami riebaluose.
Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais ir druska. Daromi maltinukai, jie suvilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ernesta
2018-04-15 10:20
Skanu
-
Milducia
2008-07-08 15:35
Grikiu kotlietukai-jega,plius raudonelis ir bazilikas:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...