
Didkotlečiai su ryžiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | kepimo milteliai |
380 gramų | kiaulienos faršas |
180 gramų | malta vištienos šlaunelių mėsa |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į išmaišytą kiaulienos faršo ir maltos vištienos masę įmušti kiaušinius, sudėti druską, prieskonius, smulkiai supjaustytus, pakeptus svogūnus ir vartant iškepti kotletus.
2.
Tada juos sudėti į puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens, suberti supjaustytus svogūnų laiškus ir palaukti, kol vanduo ims burbuliuoti. Tada sudėti grietinę ir patroškinti apie 5 minutes.
3.
Patiekti su ryžiais. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kiaulienos kepsnys
-
Kepenys su mandarinais
-
Kukuliukai švediškai
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Dešrelės su įdaru
-
Jautienos kepsnys
-
Sotieji zrazai
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Holishki (balandėliai)
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Steikai
Didkotlečiai su ryžiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kepimo milteliai
-
Kiaulienos faršas,
380 gramų -
Malta vištienos šlaunelių mėsa,
180 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išmaišytą kiaulienos faršo ir maltos vištienos masę įmušti kiaušinius, sudėti druską, prieskonius, smulkiai supjaustytus, pakeptus svogūnus ir vartant iškepti kotletus.
Tada juos sudėti į puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens, suberti supjaustytus svogūnų laiškus ir palaukti, kol vanduo ims burbuliuoti. Tada sudėti grietinę ir patroškinti apie 5 minutes.
Patiekti su ryžiais. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai