
Didkotlečiai su ryžiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | kepimo milteliai |
380 gramų | kiaulienos faršas |
180 gramų | malta vištienos šlaunelių mėsa |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į išmaišytą kiaulienos faršo ir maltos vištienos masę įmušti kiaušinius, sudėti druską, prieskonius, smulkiai supjaustytus, pakeptus svogūnus ir vartant iškepti kotletus.
2.
Tada juos sudėti į puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens, suberti supjaustytus svogūnų laiškus ir palaukti, kol vanduo ims burbuliuoti. Tada sudėti grietinę ir patroškinti apie 5 minutes.
3.
Patiekti su ryžiais. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Malta mėsa tešloje
-
Mūsų šašlikas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Vasaros šašlykiukas
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Mėsos paplotėlis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Kebabas ant iešmo
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Troškinta jautiena su paprika
Didkotlečiai su ryžiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kepimo milteliai
-
Kiaulienos faršas,
380 gramų -
Malta vištienos šlaunelių mėsa,
180 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išmaišytą kiaulienos faršo ir maltos vištienos masę įmušti kiaušinius, sudėti druską, prieskonius, smulkiai supjaustytus, pakeptus svogūnus ir vartant iškepti kotletus.
Tada juos sudėti į puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens, suberti supjaustytus svogūnų laiškus ir palaukti, kol vanduo ims burbuliuoti. Tada sudėti grietinę ir patroškinti apie 5 minutes.
Patiekti su ryžiais. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai