Jautienos nugarinės kepsnys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų jautiena (nugarinė)
2 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių) (tirpinti)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai svogūnai
1 vienetas morkos
1 vienetas petražolės
1 vienetas salierai
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos nugarinės kepsnys

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų