Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.

Jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Keptas kiškis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Pietūs moliniame inde
-
Zrazai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Guliašiukas
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Purienos
-
Mėsos paplotėlis
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Įdaryta kepta kiauliena
Jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...