Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Vikšrų vakarienė
-
Mėsa folijoje
-
Steikas
-
Veršienos maltiniai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Turkiškas kebabas
-
Virtos naminės dešrelės
-
Kiaulienos muštinis
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Pyragas su mėsa
-
Kepta kiauliena
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Steikai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
Jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...