Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.

Jautienos nugarinės kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Pikantiška triušiena
-
Virtos kiaulės kojos
-
Kalakutienos maltiniai
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Sibiro koldūnai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Škotiški kiaušiniai
-
Jautienos kepsnys
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kotletai
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Sultingas šnicelis
Jautienos nugarinės kepsnys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pamušama kūjeliu, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, cukrumi, aliejumi, apibarstoma daržovėmis ir 2—3 val. laikoma šaldytuve. Vėliau mėsa dedama į keptuvą su įkaitusiais riebalais ir 30 min. kepama su tomis pačiomis daržovėmis, kuriose marinuota, palaistant atsiradusiomis sultimis.
Kepsnys tiekiamas supjaustytas ir sudėtas į pašildytą pusdubenį. Prie jo tinka riebaluose virtos bulvės, troškintos pupelės, nevirtų daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...