Iš;pjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!

Farširuotas žiedinis kopūstas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
400 gramų | mėsa (malta) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Žuvinto kepsnys
-
Ekspress šašlykai
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Plovas
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Netikras zuikis tešloje
-
Čenachai
-
Kukuliai
-
Mėsos kukuliukai
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kepsnys Du milžinai
-
Buritos (burritos)
Farširuotas žiedinis kopūstas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
400 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
50 gramų -
Džiūvėsėliai, malti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš;pjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...