Iš;pjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!

Farširuotas žiedinis kopūstas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
400 gramų | mėsa (malta) |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Steikai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Liežuvis su grybais
-
Triušienos vyniotinis
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kiaulienos muštinis
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Mėsa su apelsinais
-
Pyragas su kukuliais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Keptas triušis su ryžiais
Farširuotas žiedinis kopūstas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
400 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
50 gramų -
Džiūvėsėliai, malti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš;pjaustyti dalį kopūsto žiedynėlių, kad liktų tuščios erdvės. Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje apie 8-10 minučių.
Maltą mėsą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pipirais bei druska. Įspausti į majonezą česnaką, sumaišyti. Kalafiorui išvirus, prikišti faršo į jo tarpelius. Paruoštą žiedinį kopūstą aptepti majonezu su česnakais, pabarstyti džiūvėsėliais ir kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 30-40 minučių. Tuomet apibarstyti kopūstą tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min pakepti, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...