
Mėsos kepsniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | mėsa (kiaulienos kumpis) |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Griežiniais supjaustyti kiaulieną ir lengvai išmušti, įtrinti trintu česnaku barstyti druskos ir pipirų ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Kol kepa kepsniai susmulkinkite agurkus, laiškus ir krapus bei sumaišykite su majonezu. Gautą masę gražiai išdėliokite ant bekepančių kepsnių ir kepkite, sumažinę ugnį, dar apie 10 - 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Mėsa su apelsinais
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Pietūs moliniame inde
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Vasaros šašlykas
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kepta marinuota veršiena
-
Smaližių liežuvis
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Itališka veršienos filė
-
Paprastieji šašlykai
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Dešrelių pynė
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
Mėsos kepsniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, kiaulienos kumpis,
800 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Česnakas,
3 skiltelės - Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežiniais supjaustyti kiaulieną ir lengvai išmušti, įtrinti trintu česnaku barstyti druskos ir pipirų ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Kol kepa kepsniai susmulkinkite agurkus, laiškus ir krapus bei sumaišykite su majonezu. Gautą masę gražiai išdėliokite ant bekepančių kepsnių ir kepkite, sumažinę ugnį, dar apie 10 - 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...