
Mėsos kepsniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | mėsa (kiaulienos kumpis) |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | agurkų (rauginti) |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Griežiniais supjaustyti kiaulieną ir lengvai išmušti, įtrinti trintu česnaku barstyti druskos ir pipirų ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Kol kepa kepsniai susmulkinkite agurkus, laiškus ir krapus bei sumaišykite su majonezu. Gautą masę gražiai išdėliokite ant bekepančių kepsnių ir kepkite, sumažinę ugnį, dar apie 10 - 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Faršo vyniotinis
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Aštrus karbonadas
-
Garfildo lazanija
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Pietūs moliniame inde
-
Sprandinės kepsnys
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Kukuliai
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Aštrūs mamos kotletukai
Mėsos kepsniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, kiaulienos kumpis,
800 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Agurkai, rauginti,
2 vienetai -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Česnakas,
3 skiltelės - Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežiniais supjaustyti kiaulieną ir lengvai išmušti, įtrinti trintu česnaku barstyti druskos ir pipirų ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Kol kepa kepsniai susmulkinkite agurkus, laiškus ir krapus bei sumaišykite su majonezu. Gautą masę gražiai išdėliokite ant bekepančių kepsnių ir kepkite, sumažinę ugnį, dar apie 10 - 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...