1 kilogramas | kiauliena |
200 gramų | majonezas |
2 vienetai | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
200 gramų | sūris |
6 žiupsneliai | druska |
6 žiupsneliai | pipirai |
500 gramų | grybai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti pomidorai
- Maltinukai su sūriu
- Mėsos - bulvių apkepas
- Šašlykai iškylai
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Avienos šonkauliukai
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Avienos šašlykas
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Naminės dešrelės
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Faršu įdarytos paprikos
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Kepta menkė
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Majonezas,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sūris,
200 gramų -
Druska,
6 žiupsneliai -
Pipirai,
6 žiupsneliai -
Grybai,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.
Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.
Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.
Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.
Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.