
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | kiauliena |
200 gramų | majonezas |
2 vienetai | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
200 gramų | sūris |
6 žiupsneliai | druska |
6 žiupsneliai | pipirai |
500 gramų | grybai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.
2.
Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.
3.
Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.
4.
Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.
5.
Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos vyniotiniai
-
Kepti inkstai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Paprastieji šašlykai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Keptas kumpis
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Sultingas šnicelis
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Įdaryta cukinija
-
Kotletukai šventiškai
-
Troškinta veršiena
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Triušienos pjausniai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Prancūziškas triušis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Majonezas,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sūris,
200 gramų -
Druska,
6 žiupsneliai -
Pipirai,
6 žiupsneliai -
Grybai,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustyti plonais grežineliais. Svogūną supjaustyti stambiai, česnakai susmulkinti. Sūrį sutarkuoti.
Mėsą dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pridėti druskos, pipirų ir mėsą aptepti majonezu. Ant viršau pabarstyti smulkintų svogūnų ir česnakų.
Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 50 minučių. Likus 15 minučių iki pabaigos pabarstyti sūriu.
Grybų padažui grybus supjaustyti stambiai. Pasūdyti, pridėti pipirų ir kepti apie 20 minučių.
Supilti grietinėlę ir dar troškinti 10 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...