Veršienos kepenėlių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (kepenėlės) |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
4 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Triušienos pjausniai
- Kiaulienos karka
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Kepsniukai folijoje
- Ežero šašlykas
- Čipolino galvelės
- Jautienos cimesas
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
- Karbonadas „Skanumas“
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Mėsos apkepėlė
- Aurimo šašlykas
- Kiaulienos kepsneliai
- Kotletai pomidorų padaže
Veršienos kepenėlių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kepenėlės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
4 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...