
Veršienos kepenėlių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (kepenėlės) |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
4 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminės dešrelės
-
Kiaulienos kotletai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Malta mėsa tešloje
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Aštroki šašlykai
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Itališka veršienos filė
-
Ūkininko suktinukas
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Kiauliena grill
-
Kepta veršiena
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Egzotiškas karbonadas
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Šašlykai su majonezu
Veršienos kepenėlių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kepenėlės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
4 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...