Veršienos kepenėlių troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų veršiena (kepenėlės)
1.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
0.5 stiklinės grietinė
0.5 stiklinės taukai (kiaulių)
4 vienetai svogūnai
1.5 stiklinės pienas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek cukrus
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos kepenėlių troškinys

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų