Veršienos kepenėlių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (kepenėlės) |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
4 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstainiai su mėsa
- Balandėliai pagal Viką
- Blynai su kepenų įdaru
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Sultingi jautienos kotletai
- Kiškio kepsnys
- Apkepas „La Graikija“
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Neįprasti šašlykai
- Keptų kepenų gaminimas
- Didkotlečiai su ryžiais
- Faršu įdarytos paprikos
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Šveicariška veršiena
- Balandėliai pagal Vidą
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Grikių kotletai su mėsa
- Veršienos pjausniai
- Kiaulienos kotletai
Veršienos kepenėlių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kepenėlės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
4 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...