Vištieną išvirti ir atvėsinti.Supjaustyti norimo dydzio gabaliukais[aš naudojau vištų kumpelius].Papriką supjaustyti kubeliais.
Norimą indą išklojame maistine plėvele,ant dugno išdėliojame paprikos kubelius,dedame kukurūzų ir petražolių.Daržoves užklojame pjaustyta vištiena.
Želatiną išbrinkiname sultiny,kai išbrinks,sultinį pakaitinti iki užvirimo,gerai išmaišyti,kad neliktų želatinos grūdelių,ir užpilti ant mėsos.Dėti šaltai kol sustings.Maistinę plėvelę ikloju todėl.kad taip užpiltines lengva išimti iš bet kokio indo.

Mėsos ir daržovių drebučiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
20 | želatina |
2 | kukurūzai (konservuoti) |
200 | vištiena (virta) |
250 | sultinys |
1 | paprika |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta aviena
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Kepenys su mandarinais
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Basturma
-
Apkepas „Greitukas“
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Jautienos cimesas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Kiaulienos šašlykas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Garfildo lazanija
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
Mėsos ir daržovių drebučiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želatina,
20 -
Kukurūzai, konservuoti,
2 -
Vištiena, virta,
200 -
Sultinys,
250 -
Paprika,
1 - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išvirti ir atvėsinti.Supjaustyti norimo dydzio gabaliukais[aš naudojau vištų kumpelius].Papriką supjaustyti kubeliais.
Norimą indą išklojame maistine plėvele,ant dugno išdėliojame paprikos kubelius,dedame kukurūzų ir petražolių.Daržoves užklojame pjaustyta vištiena.
Želatiną išbrinkiname sultiny,kai išbrinks,sultinį pakaitinti iki užvirimo,gerai išmaišyti,kad neliktų želatinos grūdelių,ir užpilti ant mėsos.Dėti šaltai kol sustings.Maistinę plėvelę ikloju todėl.kad taip užpiltines lengva išimti iš bet kokio indo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...