3 vienetai | kiaušiniai |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
300 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekio gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti burokėliai
- Aštroki šašlykai
- Kėdainių maltinis
- Kepti inkstai
- Kiauliena grill
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Bačkonių suktinukas
- Įdaryta paprika
- Žuvinto kepsnys
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Šutinta kiškiena
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Kotletai pomidorų padaže
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
Sibiro koldūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės - Vanduo
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kad išlaikyti proporcijas naudokite vieną stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir pripilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekio gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.