Šašlykai, marinuoti kefyre
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
1 litras | kefyras |
4 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
2.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
3.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
5.
Kepti grilyje ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Griežčių apkepas su mėsa
- Šašlykas kitaip
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kiaulienos troškinys
- Apkepas „Greitukas“
- Jautienos čenakai
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kiaulienos kepsneliai
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Šašlykas svogūnų marinate
- Keptas paršelis
- Kepta veršiena
- Įdaryti makaronai
- Kiaulienos kepsnys
- Kiaulienos guliašas
- Keptas kiškis
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Medžiotojų šašlykai
- Giminės kotletai ant laužo
Šašlykai, marinuoti kefyre
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Kefyras,
1 litras -
Svogūnai,
4 vienetai -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
Kepti grilyje ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
robertas
2017-02-09 15:28
saunu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...