Šašlykai, marinuoti kefyre
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
| 1 litras | kefyras |
| 4 vienetai | svogūnai |
| 1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
2.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
3.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
5.
Kepti grilyje ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Malta mėsa tešloje
-
Apkepas „Greitukas“
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Neringos kepsnys
-
Kibinai
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Keptas kumpis
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Purienos
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Vyne troškintas triušis
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Sultingi jautienos kotletai
Šašlykai, marinuoti kefyre
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Kefyras,
1 litras -
Svogūnai,
4 vienetai -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
Kepti grilyje ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
robertas
2017-02-09 15:28
saunu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
