
Šašlykai, marinuoti kefyre
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
1 litras | kefyras |
4 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
2.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
3.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
5.
Kepti grilyje ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Įdarytos paprikos
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Smaližių liežuvis
-
Žuvinto kepsnys
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šutinta stirniena
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Keptas paršelis
-
Mėsa su apelsinais
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Keptas kumpis
-
Vikšrų vakarienė
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
Šašlykai, marinuoti kefyre
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Kefyras,
1 litras -
Svogūnai,
4 vienetai -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
Kepti grilyje ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
robertas
2017-02-09 15:28
saunu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...