
Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Šernienos kepsnys
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykai su majonezu
-
Karališkas kepsnys
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Čipolino galvelės
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Egzotiškas karbonadas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Įdarytos paprikos
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...