
Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykas kitaip
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Maltinukai su sūriu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kepenys su mandarinais
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Mėsa su apelsinais
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos guliašas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Bajoriški Radvilų zrazai
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...