
Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su kukuliais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Turkiškas kebabas
-
Virta šerniena
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Mūsų šašlikas
-
Vyne troškintas triušis
-
Sotieji zrazai
-
Karališkieji kotletai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Kotletukai su sūriu
-
Jautienos šašlykas
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kepta kiškiena marinate
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...