Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos kepsnys
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Suadytas karbonadas
- Įdaryti pievagrybiai
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Sibiro koldūnai
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Troškinta triušiena
- Strėvos suktinis
- Bulvytės su dešrelėmis
- Mineralinis šašlykas
- Kelmas
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Šašlykiukai storuliukams
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...