
Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Suadytas karbonadas
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Medžiotojų šašlykai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Veršienos šniceliai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kelmas
-
Triušienos kukuliai
-
Naminiai kotletukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Sūrio kamuoliukai
-
Mėsos pynutės
-
Virtos naminės dešrelės
-
Paprastasis guliašas
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...