
Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Įdaryta cukinija
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Jautienos šašlykas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Medžiotojų šašlykai
-
Mėsos kukuliai
-
Veršienos šniceliai
-
Avienos šašlykas
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Avienos kebabas
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...