
Plovas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena |
400 gramų | ryžiai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti kubeliais, dėti į keptuvę, pabarstyti prieskoniais ir apkepti. Tuomet dėti kečupo ar pomidorų padažo ir patroškinti 5 min.
2.
Per tą laiką supjaustyti svogūną, sutarkuoti morką ir suberti į keptuvę su mėsa, dar 5 min. patroškinti.
3.
Ant nedidelės ugnies pastatyti puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens (apie 1 cm.) ir sudėti visą keptuvės turinį.
4.
Ant jo berti ryžius ir viską užpilti virintu vandeniu, kad viską apsemtų. Virti tol, kol suminkštės ryžiai. Išvirus dėti sviestą ir viską gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Netikras zuikis
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Malta mėsa tešloje
-
Triušienos šašlykas
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kepsniukai folijoje
-
Šutinta kiškiena
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Šašlykai vyno marinate
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Jautienos kepsnys
Plovas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Ryžiai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti kubeliais, dėti į keptuvę, pabarstyti prieskoniais ir apkepti. Tuomet dėti kečupo ar pomidorų padažo ir patroškinti 5 min.
Per tą laiką supjaustyti svogūną, sutarkuoti morką ir suberti į keptuvę su mėsa, dar 5 min. patroškinti.
Ant nedidelės ugnies pastatyti puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens (apie 1 cm.) ir sudėti visą keptuvės turinį.
Ant jo berti ryžius ir viską užpilti virintu vandeniu, kad viską apsemtų. Virti tol, kol suminkštės ryžiai. Išvirus dėti sviestą ir viską gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...