Plovas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | kiauliena |
| 400 gramų | ryžiai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti kubeliais, dėti į keptuvę, pabarstyti prieskoniais ir apkepti. Tuomet dėti kečupo ar pomidorų padažo ir patroškinti 5 min.
2.
Per tą laiką supjaustyti svogūną, sutarkuoti morką ir suberti į keptuvę su mėsa, dar 5 min. patroškinti.
3.
Ant nedidelės ugnies pastatyti puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens (apie 1 cm.) ir sudėti visą keptuvės turinį.
4.
Ant jo berti ryžius ir viską užpilti virintu vandeniu, kad viską apsemtų. Virti tol, kol suminkštės ryžiai. Išvirus dėti sviestą ir viską gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Karališkas kepsnys
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Kepti inkstai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kukuliai su padažu
-
Holishki (balandėliai)
-
Sprandinės kepsnys
-
Keptas jautienos kumpis
-
Avienos muštiniai
-
Kotletai su įdaru
-
Kaimiškas pjausnys
Plovas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Ryžiai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti kubeliais, dėti į keptuvę, pabarstyti prieskoniais ir apkepti. Tuomet dėti kečupo ar pomidorų padažo ir patroškinti 5 min.
Per tą laiką supjaustyti svogūną, sutarkuoti morką ir suberti į keptuvę su mėsa, dar 5 min. patroškinti.
Ant nedidelės ugnies pastatyti puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens (apie 1 cm.) ir sudėti visą keptuvės turinį.
Ant jo berti ryžius ir viską užpilti virintu vandeniu, kad viską apsemtų. Virti tol, kol suminkštės ryžiai. Išvirus dėti sviestą ir viską gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
