500 gramų | kiauliena |
400 gramų | ryžiai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos paplotėlis
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- Jautienos vyniotiniai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Mėsos kukuliai
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Kepta jautienos nugarinė
- Trapūs,sultingi kibinai
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Jautienos kepsnys
- Veršienos muštiniai
- Žuvinto kepsnys
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Įdaryti mėsos kukuliai
- Kepta kiškiena marinate
- Kiaulienos šašlykas su medumi
Plovas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Ryžiai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Pomidorų padažas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti kubeliais, dėti į keptuvę, pabarstyti prieskoniais ir apkepti. Tuomet dėti kečupo ar pomidorų padažo ir patroškinti 5 min.
Per tą laiką supjaustyti svogūną, sutarkuoti morką ir suberti į keptuvę su mėsa, dar 5 min. patroškinti.
Ant nedidelės ugnies pastatyti puodą, įpilti šiek tiek virinto vandens (apie 1 cm.) ir sudėti visą keptuvės turinį.
Ant jo berti ryžius ir viską užpilti virintu vandeniu, kad viską apsemtų. Virti tol, kol suminkštės ryžiai. Išvirus dėti sviestą ir viską gerai išmaišyti.