| 2 vienetai | kiauliena (kumpis, griežinėliai) |
| šiek tiek | garstyčios (padažas) |
| 400 gramų | špinatai |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 2 vienetai | veršiena (riekelės) |
| 2 vienetai | sūris (riekelės, fermentinis) |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | muskatas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Kepsniukai folijoje
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Armėniški arba mini mantai
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kiškio kepsnys
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Bačkonių suktinukas
-
Kepta jautiena
-
Kepta šoninė
Toskaniškas veršienos pjausnys
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis, griežinėliai,
2 vienetai - Garstyčios, padažas
-
Špinatai,
400 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Veršiena, riekelės,
2 vienetai -
Sūris, riekelės, fermentinis,
2 vienetai - Aliejus
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Špinatai nuvalomi, nuplaunami, nutekėjus vandeniui, truputį patroškinami ir apibarstomi smulkiai sukapotu česnaku, druska, pipirais. Ugniai atsparaus stiklo keptuvė ištepama aliejumi, į ją įkrečiama 2 porcijos špinatų, kiekvienos jų viduryje šaukštu padaroma po duobelę, kur įdedama po gabaliuką sviesto. Po to pasūdoma, apibarstoma pipirais ir trupučiu muskato riešuto. Veršienos pjausniai apibarstomi druska, aptepami garstyčiomis ir iš abiejų pusių apkepinami aliejuje, kol apsitraukia rausva plutele. Tuomet ant špinatų porcijų uždedama po pjausnį, o ant jų — po griežinėlį kumpio ir sūrio. Pjausniai kepami orkaitėje, kol pradeda lydytis sūris. Prie jų paduodamos keptos bulvės, bulvių tyrė arba ryžių košė.
Komentarai (6)
-
irena
2010-07-14 15:14
gal ir neblogas reikes pameginti paruosti :super: :super:
