
Kotletukai su padažu su brokoliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena |
100 gramų | brokoliai |
100 mililitrų | pienas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 riekės | balta forminė duona |
1 saujelė | sūris |
1 saujelė | prieskoniai ((džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas)) |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.
2.
Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.
3.
Per tą laiką išsivirti brokolius.
4.
Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.
5.
Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.
6.
Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.
7.
Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Veršienos kotletukai
-
Jautienos vyniotiniai
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Dešrelės su įdaru
-
Troškinta veršiena
-
Sotieji zrazai
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Avienos kebabas
-
Žuvinto kepsnys
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Kotletai
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kiauliena su imbieru
-
Čili jautienos gaminimas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Kotletukai su padažu su brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Brokoliai,
100 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Balta forminė duona,
2 riekės -
Sūris,
1 saujelė -
Prieskoniai, (džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas),
1 saujelė -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.
Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.
Per tą laiką išsivirti brokolius.
Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.
Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.
Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...