Kotletukai su padažu su brokoliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | kiauliena |
| 100 gramų | brokoliai |
| 100 mililitrų | pienas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 riekės | balta forminė duona |
| 1 saujelė | sūris |
| 1 saujelė | prieskoniai ((džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas)) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
| 1 arbatinis šaukštelis | miltai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.
2.
Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.
3.
Per tą laiką išsivirti brokolius.
4.
Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.
5.
Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.
6.
Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.
7.
Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lengvas Zuikis
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Balandėliai pagal Viką
-
Čipolino galvelės
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Įdaryta cukinija
-
Maltinukai su sūriu
-
Keptos kepenėlės
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Ranka
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Naminiai hamburgeriai
-
Cukinijų laiveliai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Mėsa folijoje
-
Naminiai mėsainiai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Kopūstainiai su mėsa
Kotletukai su padažu su brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Brokoliai,
100 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Balta forminė duona,
2 riekės -
Sūris,
1 saujelė -
Prieskoniai, (džiovintos paprikos, morka, poras, pasternokas),
1 saujelė -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltą duoną pamerkti piene, kad suminkštėtų.
Kiaulieną susimalti arba sutrinti trintuvu iki faršo konsistencijos. Pridėti druskos, prieskonių, supilti grietinėlę ir palikti 10 - 15 minučių pasimarinuoti.
Per tą laiką išsivirti brokolius.
Smulkiai supjaustytą svogūną apkepti ir sudėti į faršą. Įmušti kiaušinius bei sudėti piene išmirkusią baltą duoną prieš tai iš jos išspausti pieną, kad faršas neišskystėtų. Viską gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletukus ir, šiek tiek apkepus, nedideliame puode troškinti.
Kitoje keptuvėje pasidaryti padažą – įpilti pieną, įberti miltų ir sudėti brokolius bei sūrį. Pridėti druskos ir prieskonių.
Kai užvirs, sudėti kotletukus ir palaukti, kol ims burbuliuoti. Maišant patroškinti kelias minutes. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
