Išverdama biri ryžių košė. Į ją sudedami 4 supjaustyti pakepinti svogūnai, pomidorų padažas. Viskas maišoma, kaitinama, pagardinama prieskoniais ir sudedama į pusdubenį.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, svogūno gabaliukais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 1-48 val. šaldytuve.
Pomidorai, 4 svogūnai ir virti grybai supjaustomi griežinėliais. Mėsa bei priedai pakaitomis maunami ant iešmo, apibarstomi maltais prieskoniais, miltais ir kepami orkaitėje ar ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais.

Jautienos nugarinės šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
8 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | pomidorai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
8 vienetai | grybai (virti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
400 gramų | ryžiai |
1.5 stiklinės | marinatas (acto) |
80 gramų | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Tikro dzūko pietūs
-
Netikras zuikis tešloje
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Malta mėsa tešloje
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Keptas kiškis
-
Kiniškos šventės namuose
-
Kepsnys Du milžinai
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Kaimiškas pjausnys
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Jautienos nugarinės šašlykas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
8 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Grybai, virti,
8 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Ryžiai,
400 gramų -
Marinatas (acto),
1.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdama biri ryžių košė. Į ją sudedami 4 supjaustyti pakepinti svogūnai, pomidorų padažas. Viskas maišoma, kaitinama, pagardinama prieskoniais ir sudedama į pusdubenį.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, svogūno gabaliukais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 1-48 val. šaldytuve.
Pomidorai, 4 svogūnai ir virti grybai supjaustomi griežinėliais. Mėsa bei priedai pakaitomis maunami ant iešmo, apibarstomi maltais prieskoniais, miltais ir kepami orkaitėje ar ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2009-05-28 20:40
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...