Išverdama biri ryžių košė. Į ją sudedami 4 supjaustyti pakepinti svogūnai, pomidorų padažas. Viskas maišoma, kaitinama, pagardinama prieskoniais ir sudedama į pusdubenį.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, svogūno gabaliukais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 1-48 val. šaldytuve.
Pomidorai, 4 svogūnai ir virti grybai supjaustomi griežinėliais. Mėsa bei priedai pakaitomis maunami ant iešmo, apibarstomi maltais prieskoniais, miltais ir kepami orkaitėje ar ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais.
Jautienos nugarinės šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | jautiena (nugarinė) |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 8 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 8 vienetai | grybai (virti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 400 gramų | ryžiai |
| 1.5 stiklinės | marinatas (acto) |
| 80 gramų | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Veršienos muštiniai
-
Mėsos kukuliukai
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Veršienos kotletukai
-
Čenachai
-
Mėsos apkepas
-
Kiaulienos kepsnys
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Šašlykas majoneze
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Aluje troškinta jautiena
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Kepsniukai folijoje
-
Pyragas su mėsa
-
Mėsa folijoje
-
Kopūstainiai su mėsa
Jautienos nugarinės šašlykas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
8 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Grybai, virti,
8 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Ryžiai,
400 gramų -
Marinatas (acto),
1.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdama biri ryžių košė. Į ją sudedami 4 supjaustyti pakepinti svogūnai, pomidorų padažas. Viskas maišoma, kaitinama, pagardinama prieskoniais ir sudedama į pusdubenį.
Mėsa supjaustoma 3X3 cm dydžio, 3 cm storio gabalėliais, apibarstoma pipirais, svogūno gabaliukais, užpilama marinatu, pasūdoma ir palaikoma 1-48 val. šaldytuve.
Pomidorai, 4 svogūnai ir virti grybai supjaustomi griežinėliais. Mėsa bei priedai pakaitomis maunami ant iešmo, apibarstomi maltais prieskoniais, miltais ir kepami orkaitėje ar ant laužo. Iškepusi mėsa sudedama ant ryžių. Valgyti tinka su raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2009-05-28 20:40
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
