
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | kiauliena (nugarinė) |
1 skardinė | ananasų ( konservuoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | maltas kuminas |
1 vienetas | lauro lapų |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | svogūnai (džiovinti (nebutina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena išplauname vandenį. Išvardintas prieskonines žolelės sumaišyti, įberti druskos, pipirų viską išmaišyti. Nugarinę įtrinti šiuo mišinių ir užpilti sultimis iš konservuotų ananasų skardinės. Palikti marinuotis porai valandų. Užmauti ant iešmo, kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Spageti su kukuliais
-
Čipolino galvelės
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Kotletukai
-
Aštrus šašlykas
-
Kotletukai su morkomis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Virtos naminės dešrelės
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Plovas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
1.5 kilogramo -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė - Druska
- Pipirai
- Maltas kuminas
-
Lauro lapai,
1 vienetas - Čiobreliai
- Mairūnas
- Svogūnai, džiovinti (nebutina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena išplauname vandenį. Išvardintas prieskonines žolelės sumaišyti, įberti druskos, pipirų viską išmaišyti. Nugarinę įtrinti šiuo mišinių ir užpilti sultimis iš konservuotų ananasų skardinės. Palikti marinuotis porai valandų. Užmauti ant iešmo, kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...