Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1.5 kilogramo | kiauliena (nugarinė) |
| 1 skardinė | ananasų ( konservuoti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | maltas kuminas |
| 1 vienetas | lauro lapų |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | svogūnai (džiovinti (nebutina)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena išplauname vandenį. Išvardintas prieskonines žolelės sumaišyti, įberti druskos, pipirų viską išmaišyti. Nugarinę įtrinti šiuo mišinių ir užpilti sultimis iš konservuotų ananasų skardinės. Palikti marinuotis porai valandų. Užmauti ant iešmo, kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta cukinija
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kepsniukai folijoje
-
Sultingi šašlykai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Sauliaus kibinai
-
Kotletai "Du viename"
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Medžiotojų šašlykai
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kepta jautiena
-
Mėsos kukuliukai
-
Kotletai
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
1.5 kilogramo -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė - Druska
- Pipirai
- Maltas kuminas
-
Lauro lapai,
1 vienetas - Čiobreliai
- Mairūnas
- Svogūnai, džiovinti (nebutina)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena išplauname vandenį. Išvardintas prieskonines žolelės sumaišyti, įberti druskos, pipirų viską išmaišyti. Nugarinę įtrinti šiuo mišinių ir užpilti sultimis iš konservuotų ananasų skardinės. Palikti marinuotis porai valandų. Užmauti ant iešmo, kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
