Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
| 1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aviečių džemas
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Konservuoti baravykai
-
Itališkos daržovių salotos
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti grybai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Agrastų uogienė
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Grybai svieste
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Aviečių marmeladas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
