Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Juodųjų serbentų džemas
- Šaldyti grybai
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Cukinijų- ananasų konservai
- Aviečių marmeladas
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Konservuoti grybai
- Aviečių džemas
- Braškių uogienė
- Braškių kompotas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Šokoladinis slyvų džemas
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Braškinė uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Obuolių sultys
- Agrastų uogienė
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...