
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Slyvos bruknėse
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Slyvų kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Kriaušių kompotas
-
Ievos uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Rauginti agurkai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių kompotas
-
Braškių uogienė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Lietuviška obuolienė
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...