
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Figų džemas
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Slyvos bruknėse
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Mišrainė su ryžiais
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Konservuotos rūgštynės
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Mėlynių kompotas
-
Rabarbarų kompotas
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Grybų sultys
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Konservuoti kopūstai
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...