
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena drebučiuose
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Agrastų marmeladas
-
Gudobelių uogienė
-
Šaldyti grybai
-
Konservuoti burokėliai
-
Obuolių sultys
-
Apelsininė cukinija
-
Slyvos bruknėse
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Cukinijos žiemai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Svarainių kompotas
-
Konservuotos paprikos
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...