
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė 2
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių kompotas
-
Pomidorai savo sultyse
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Konservuoti grybai
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Obuolių sultys
-
Cukinijos žiemai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Baklažanų salotos
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Svarainiai cukruje
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Agrastų marmeladas
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...