![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 kilogramas | baklažanai |
1 kilogramas | pomidorai (prinokę) |
0.5 kilogramo | svogūnai |
200 mililitrų | aliejaus |
100 mililitrų | acto |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti aguročiai
-
Konservuoti pomidorai
-
Rauginti agurkai
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Kiauliena drebučiuose
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Sūdytos rūgštynės
-
Konservuotos rūgštynės
-
Sūdyti pomidorai
-
Cukinijos žiemai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Aštrūs rauginti agurkai
Baklažanų ikrai žiemai
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
1 kilogramas -
Pomidorai, prinokę,
1 kilogramas -
Svogūnai,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
200 mililitrų -
Actas,
100 mililitrų - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pomidorus sumalame mėsmale, kombainu ar blenderiu iki skystos konsistencijos. Puode įkaitiname aliejų, suberiame pjaustytus svogūnus, kubeliais pjaustytus baklažanus ir pomidorų masę. Troškiname kol baklažanai tampa minkšti. Beriame druską, cukrų ir supilame actą. Pilame į iškaitintus stiklainius ir uždengiame kol pilnai atauš.
Komentarai (9)
-
vejas
2015-07-27 22:51
Man tai keista kodel receptai be tikslaus druskos ir cukraus kiekio.tai viena is svarbiausiu recetpu pagrindu
-
Nijole
2011-08-22 17:42
siemet tiek baklazanu prisiauginau, todel pabandysiu, bet norisi kuo paprastesni.Sitas turetu buti neblogas
-
kumucia
2011-07-21 21:43
Kai baigs virt - bus ikra, nuotraukoj gamybos pradzia.
-
Darius
2011-07-21 19:33
Kokia gi čia ikra, jei gabaliukai plaukioja... :-D
-
kumucia
2010-09-16 09:40
žiemą labai skanu prie kepsnio ar tiesiog ant juodos duonos.
-
Rimute
2010-09-02 17:18
Ir su kuo tai žiema valgyti? :-)
-
jolita
2010-08-26 20:35
reikia pameginti :-)