
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | druska |
500 gramų | paprika |
100 gramų | česnakas |
100 gramų | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
500 gramų | svogūnai |
1 kilogramas | baklažanai |
500 gramų | morkos |
100 mililitrų | acto (obuolių) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Baklažanus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais, apibarstykite1,5 šaukšto druskos ir palaikykite 2 valandas. Po to baklažanus pavirkite 10 minučių. Morkas, svogūnus, paprikas susmulkinkite, pakepkite aliejuje. Į šias daržoves sudėkite smulkintus česnakus, petražoles, cukrų, druską, pipirus. Į stiklainisu sluoksniais dėkite baklažanus ir kepintas daržoves, po to užpilkite acto (0,5 L stiklainiui 2 šaukštai). Stiklainius sudėkite į karšto vandens puodą, uždėkite dangtelius (neužsukite) ir kaitinkite 0,5L stiklainius 1 val., didesnius 1,5 val. Po to dangtelius užsukite ir leiskite atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos voveraitės
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Konservuoti grybai
-
Cukinijų užkandis
-
Marinuota paprika su medumi
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti baravykai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Konservuoti žirneliai
-
Pomidorai su želatina
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Paprikia su medum
-
Rauginti agurkai
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Vasara stiklainyje
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
1 stiklinė -
Druska,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika,
500 gramų -
Česnakas,
100 gramų -
Petražolės,
100 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
500 gramų -
Baklažanai,
1 kilogramas -
Morkos,
500 gramų -
Actas, obuolių,
100 mililitrų - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais, apibarstykite1,5 šaukšto druskos ir palaikykite 2 valandas. Po to baklažanus pavirkite 10 minučių. Morkas, svogūnus, paprikas susmulkinkite, pakepkite aliejuje. Į šias daržoves sudėkite smulkintus česnakus, petražoles, cukrų, druską, pipirus. Į stiklainisu sluoksniais dėkite baklažanus ir kepintas daržoves, po to užpilkite acto (0,5 L stiklainiui 2 šaukštai). Stiklainius sudėkite į karšto vandens puodą, uždėkite dangtelius (neužsukite) ir kaitinkite 0,5L stiklainius 1 val., didesnius 1,5 val. Po to dangtelius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...