
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 kilogramai | kiaulienos lašiniai |
500 gramų | druska |
2 galvos | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | lauro lapų |
1 valgomasis šaukštas | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pirmiausia, kad paraustų, lašinius ištrinti cukrumi, po to druskos, prieskonių ir smulkintų česnakų mišiniu. Įdėti į didelį indą, pridengti drobe ir laikyti vėsiai 10 dienų. Jei paltys kelios, jas vis apkeisti vietomis, vis palaistyti atsiradusiu skysčiu.
2.
Po 10 dienų ištraukti iš indo, kuriame sūrėjosi ir, aprišus marle, pakabinti sausai kokiai dienai, kad apdžiūtų. Laikome šaldytuve, šaldiklyje, jei daugiau yra. Visada norisi jų turėti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Konservuoti baravykai
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Kriaušienė
-
Marinuoti grybai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Šaltalankio sultys
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Rabarbarų kompotas
-
Konservuoti kopūstai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Apelsininė cukinija
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos lašiniai,
5 kilogramai -
Druska,
500 gramų -
Česnakas,
2 galvos -
Lauro lapai,
1 valgomasis šaukštas -
Juodieji pipirai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Pirmiausia, kad paraustų, lašinius ištrinti cukrumi, po to druskos, prieskonių ir smulkintų česnakų mišiniu. Įdėti į didelį indą, pridengti drobe ir laikyti vėsiai 10 dienų. Jei paltys kelios, jas vis apkeisti vietomis, vis palaistyti atsiradusiu skysčiu.
Po 10 dienų ištraukti iš indo, kuriame sūrėjosi ir, aprišus marle, pakabinti sausai kokiai dienai, kad apdžiūtų. Laikome šaldytuve, šaldiklyje, jei daugiau yra. Visada norisi jų turėti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...