Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.

Pomidorai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota paprika su medumi
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuoti pomidorai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Rauginti agurkai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Marinuotos paprikos
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
Pomidorai savo sultyse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...