šiek tiek | pomidorai |
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūdyti pomidorai
- Marinuotos paprikos
- Konservuoti burokėliai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Kiauliena drebučiuose
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Rauginti agurkėliai
- Marinuoti kopūstai su daržovėmis
- Marinuoti agurkai
- Pomidorai su želatina
- Marinuota paprika su medumi
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
- Marinuotos voveraitės
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Konservuoti grybai
Pomidorai savo sultyse
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.