Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.

Pomidorai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Vasara stiklainyje
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuoti burokeliai
-
Sūdyti grybai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Sūdyti pomidorai
-
Cukinijų užkandis
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Baklažanų salotos
-
Pomidorai su želatina
-
Pomidorai su želatina
-
Kiauliena drebučiuose
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Konservuoti grybai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Erškėtrožių uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuoti agurkai
Pomidorai savo sultyse
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai