Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Pomidorai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Konservuoti aguročiai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Rauginti agurkai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Svarainiai cukruje
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuota paprika su medumi
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Grybai svieste
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Sūdyti agurkai
Pomidorai savo sultyse
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
