Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.

Pomidorai savo sultyse
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveikas lečo be acto
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuotos paprikos
-
Sūdyti pomidorai
-
Cukinijų užkandis
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuotos vyšnios
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Konservuoti žirneliai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Konservuoti aguročiai
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Marinuota cukinija
-
Marinuoti pomidorai
-
Konservuoti grybai
Pomidorai savo sultyse
Komentarai:
2
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės: 1 litro šviežių pomidorų sulčių, šaukštelis druskos, 2 šaukštai aliejaus, juodųjų pipirų, petražolių šaknų.
Nuplautus pomidorus, kad jie nesutrųkinėtų subadykite mediniu, aštriu pagaliuku. Tuomet kartu su petražolėmis juos sudėkite į stiklainius.
Pomidorų sultis šiek tiek pakaitinkite kartu su aliejumi, druska ir pipirais, užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite 1L stiklainius 20 minučių, o 3L - 30 minučių. Po to stiklainius užsukite ir leiskite atvėsti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...