2.5 kilogramo | cukinija |
1 kilogramas | paprika |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
0.5 kilogramo | pomidorai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žiemai marinuoti grybai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Konservuota agurkų mišrainė
- Kiauliena drebučiuose
- Marinuoti agurkai
- Burokėlių konservai su obuoliais
- Marinuoti kopūstai su daržovėmis
- Grybai svieste
- Sūdyti agurkai
- Pomidorai su želatina
- Marinuoti burokeliai
- Marinuota cukinija
- Konservuotos rūgštynės
- Konservuoti grybai
- Cukinijų užkandis
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Pomidorai su želatina
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Sūdyti grybai
- Rauginti agurkai žiemai
Cukinijos žiemai
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
2.5 kilogramo -
Paprika,
1 kilogramas -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimas:Cukinijas, paprikas ir pomidorus pjaustyti kubeliais ir su likusiais produktais kaitinti 45 minutes. Tada įpilti actą, gerai išmaišyti, išjungti ugnį, supilstyti košę į iškaitintus stiklainius.
Komentarai (17)
-
eugenija
2016-07-18 15:01
cia visai netoks receptas gaunasi kose o ne kaip nuotraukoj
-
renata
2015-09-14 16:47
Geras receptas
-
Virginija
2015-08-31 23:38
Tikrai skanu, o nuotrauka is kur irgi nezinau :)
-
Violeta
2015-08-25 12:13
manau, kad reiktų patikslinti receptą ir nuotrauką.
-
Alka
2015-08-19 16:36
Tikrai per ilgas kaitinimas
-
Ania
2015-08-18 09:50
Geras receptas,paprastas,tikrai ,reikes isbandyti
-
Vita
2014-08-22 12:09
Skanu, tačiau nuotrauka įkelta ne būtent šios mišrainės, o marinuotų paprikų. Aš, pvz, dėjau dar 350 g morkų, kurias patroškinau aliejuje su svogūnais, ir tai davė auksinį atspalvį. Bet tokia nedidelė proporcija pomidorų, beveik neįtakoja spalvinės produkto gamos... Produktų tikrai nesugadinau.
-
petrutaitiuteee
2014-08-21 14:59
Noooo is the noooo
-
?EPSIS
2011-08-22 11:26
Na nesiparinkite, tikrai skanu, yra aib?s toki? mišraini? kur sumaišyta viskas, kas darže auga, tik padarius steriliai ir pagal technologijas kažkas gaunasi ne?prasto, ta?iau skanu, aišku, jei neperdedi druskos ar šiaip ko nors jei neperkrauni be saiko. Pabandykite pomidorus suvirinti su šparagin?mis ir svog?nais, arba šparagines su kietais obuoliais, aišku reik?s šiek tiek želatinos, pipir? ir druskos, bet visviena bus skanu, nes kai atš?la - tik valgyk ir kaifuok.
-
vygis
2010-10-21 10:26
sitas receptas man labai patiko, jis tikrai kai nori valgyt ir tingi darytis, tai su duona labai sotu ir ne taip kaip silke gali nedaug suvalgyti, ji labai skani ir daug galisuvalgyti