Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Rauginti agurkai
-
Slyvų uogienė
-
Ievos uogienė
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Mėlynių kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Rabarbarai žiemai
-
Braškių uogienė
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Apelsininė cukinija
-
Rabarbarų kompotas
-
Kiauliena drebučiuose
-
Apelsininė cukinija
-
Šaltalankio uogienė
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai