Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 10 vienetų | morkos |
| 50 vienetų | obuoliai |
| 5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodų serbentų uogienė
-
Cukinijos žiemai
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Obuolienė
-
Rabarbarų tyrė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Šaltalankio uogienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Braškių kompotas
-
Konservuotos rūgštynės
-
Grybų sultys
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Moliūgų ir persikų uogienė
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai