Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti žirneliai
-
Aviečių džemas
-
Konservuoti pomidorai
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Konservuoti aguročiai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuota adžika
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Cukinijų užkandis
-
Rabarbarai žiemai
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai