Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Grybų sultys
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Šaldyti grybai
-
Braškių kompotas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Konservuoti burokėliai
-
Aviečių marmeladas
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Konservuoti aguročiai
-
Vyšnių kompotas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Žemuogių uogienė
-
Konservuota adžika
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai