Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 10 vienetų | morkos |
| 50 vienetų | obuoliai |
| 5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuoti baravykai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Marinuoti agrastai
-
Obuolienė
-
Slyvos bruknėse
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Šaldyti grybai
-
Lietuviška obuolienė
-
Aviečių marmeladas
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Kriaušių kompotas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai