Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)

Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
10 vienetų | morkos |
50 vienetų | obuoliai |
5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškinė uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Rabarbarų kompotas
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Žemuogės cukruje
-
Grybai svieste
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Agrastų uogienė
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Figų džemas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Vyšnių kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti burokėliai
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai