Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Obuolių sultys
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 10 vienetų | morkos |
| 50 vienetų | obuoliai |
| 5 vienetai | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Braškinė uogienė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Apelsininė cukinija
-
Marinuotos vyšnios
-
Grybai svieste
-
Braškių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Šaltalankio uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Obuolienė
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
Obuolių sultys
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Morkos,
10 vienetų -
Obuoliai,
50 vienetų -
Apelsinai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską švariai nuplauti,ir išspausti sultis. Apelsinus spausti su visom žievelėm. Sultis supilti į puodą ir kaitinti iki užvirimo,tada supilstyti į švarius stiklainius ir uždaryti .
Tai labai skanios sultis, kurios kvepia apelsinais :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai