
250 gramų | cukrus |
220 gramų | druska |
500 mililitrų | acto |
6 litrai | vanduo |
Išvirus marinatą (be acto) truputį ataušinti, supilti actą ir išpilstyti į stiklainius su agurkais ir prieskoniais: juodųjų serbentų lapai, krapai, česnakai, pipirai.
Stiklainius statyti į puodą su vandeniu ir kaitinti.
1l stiklainius -10min.
3l stikl. - 30min.
Išėmus iš puodo šiltai pridengti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai savo sultyse
-
Marinuoti agrastai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Sūdyti pomidorai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Grybai svieste
-
Konservuoti kopūstai
-
Vasara stiklainyje
-
Konservuoti žirneliai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Rauginti agurkai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
250 gramų -
Druska,
220 gramų -
Actas,
500 mililitrų -
Vanduo,
6 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautus agurkus palaikyti vandenyje 3-4val.
Išvirus marinatą (be acto) truputį ataušinti, supilti actą ir išpilstyti į stiklainius su agurkais ir prieskoniais: juodųjų serbentų lapai, krapai, česnakai, pipirai.
Stiklainius statyti į puodą su vandeniu ir kaitinti.
1l stiklainius -10min.
3l stikl. - 30min.
Išėmus iš puodo šiltai pridengti.
Komentarai (8)
-
Irena
2017-08-05 20:04
Jūs,Jurate,žiauriai nemandagi,niekas jūsų neverčiajus tuo receptu naudotis,galima .ir be įžeidinėjimų apsieiti.
-
gasadine
2016-08-01 09:44
jau kelintus metus darau ,siltai apkloti po paros nuimti labia padeda I nesaua
-
virginija
2015-08-25 11:53
as uzpilu 2 kartus ir uzsuku nemegstu kaitint as dar idedu cili pipira
-
Grazina (papildymas)
2015-08-09 19:05
butinai po to stiklainius apversti dangteliais zemym ant kokio ranksluoscio ir apkloti siltai kol atvesta patys.Ir i spinta ar rusi nesat.Skanaus.
-
Grazina
2015-08-09 19:01
pamokysiu kaip galima susitvarkyti su agurkais gana greitai,neprarandant daug laiko.Isplaunu stiklainius su soda ,nuvarvinu,tada sudedu priekonius,sudedu agurkus i stiklainius,uzpilu marinatu ir uzdedu dangteli.Apkloju ransluosciu apie 15 min.Einat kavos gert:)) Paskui viska ispilu atgal ,uzdengiu dangteliais vel ,kad siluma laikytusi ir vel uzverdu marinata.Kai uzverda ,uzpilu ant agurku antra karta uzsuku dangteliais.Niekada nera nusaude ar suruge,laikosi virtuves spintuteje. ..pameginkit!