
Gervuogių kompotas su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | gervuogės |
1 kilogramas | obuoliai |
1 litras | vanduo |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
2.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
3.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
4.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gudobelių uogienė
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Slyvų kompotas
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Marinuoti pomidorai
-
Lietuviška obuolienė
-
Marinuoti agrastai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Braškių uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Pomidorai su želatina
-
Šaltalankio uogienė
-
Konservuoti žirneliai
Gervuogių kompotas su obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Gervuogės,
500 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai