
Gervuogių kompotas su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | gervuogės |
1 kilogramas | obuoliai |
1 litras | vanduo |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
2.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
3.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
4.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Rabarbarų tyrė
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolių sultys
-
Marinuoti grybai
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Vyšnių uogienė 2
-
Konservuoti kopūstai
-
Braškių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Figų džemas
Gervuogių kompotas su obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Gervuogės,
500 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai