
Gervuogių kompotas su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | gervuogės |
1 kilogramas | obuoliai |
1 litras | vanduo |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
2.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
3.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
4.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai svieste
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Slyvų kompotas
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Konservuotos paprikos
-
Cukinijų užkandis
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Paprikia su medum
-
Baklažanų salotos
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Konservuoti žirneliai
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Marinuoti pomidorai
-
Agrastų uogienė
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
Gervuogių kompotas su obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Gervuogės,
500 gramų -
Obuoliai,
1 kilogramas -
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skiltelėmis supjaustytus obuolius 3 min. plikykite verdančiame vandenyje.
Obuolius staigiai atvėsinkite ir sudėkite į stiklanius kartu su gervuogėmis.
Iš vandens, kuriame plikėte obuolius , iš cukraus išvirkite sirupą. Juo užpilkite stiklainiuose sudėtus obuolius ir gervuoges.
Kaitinkite 85 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje 1 l - talpos stiklainius 15 min., 2 l - 25., 3 l - 30 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai