Moliūgų ir persikų uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | moliūgai |
500 gramų | persikai |
600 gramų | cukrus |
200 mililitrų | juodieji serbentai (sultys) |
200 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgus nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol, kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti į stiklainius ir užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Padažas "Uncle Ben's"
- Juodųjų serbentų uogienė
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Aviečių džemas
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuota agurkų mišrainė
- Marinuoti burokėliai
- Cukinijos žiemai
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Kiauliena drebučiuose
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Konservuoti pomidorai
- Marinuoti kiaušiniai
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Cukinijų- ananasų konservai
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Lietuviška obuolienė
- Žemuogės cukruje
Moliūgų ir persikų uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
500 gramų -
Persikai,
500 gramų -
Cukrus,
600 gramų -
Juodieji serbentai, sultys,
200 mililitrų -
Citrinų sultys,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgus nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol, kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti į stiklainius ir užsukti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
222
2016-10-15 09:06
O kodėl ne persikienė?Juk kiekiai lygūs.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...