
Agrastų marmeladas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | agrastų |
500 gramų | obuoliai |
500 gramų | cukinija |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite. Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per tinklelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase. Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti kopūstai
-
Braškių kompotas
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Marinuotos vyšnios
-
Slyvų kompotas
-
Cukinijos žiemai
-
Rauginti agurkai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Rabarbarų uogienė
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Ievos uogienė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Svarainiai cukruje
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Braškinė uogienė
-
Džemas iš juodųjų serbentų
Agrastų marmeladas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agrastai,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Cukinija,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas ir obuolius išvalykite, susmulkinkite ir sudėję į puodą uždengę pakaitinkite ant mažos ugnies, tada sugrūskite. Agrastus sugrūskite su cukrumi, užvirinkite, pertrinkite per tinklelį ir sumaišykite su obuolių bei cukinijų mase. Virkite, kol marmeladas ims tirštėti. Karštą masę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.
Reklama:
Komentarai (5)
-
AUGUSTINAS
2010-05-21 14:33
0 PRICIOM CIA CUKINIJA? :bloga: ;-) ;-) ;-) ;-) :bloga: %-) %-) %-) %-) %-)
-
Šmiekląą. ;D*
2010-02-17 19:14
Manau visai skanu :-* :super: :galvoju: :mmm:
-
high school musical gerbeja
2009-05-30 19:24
:super: :super: :super: :super: :super: :super:
-
(anonimas)
2009-05-28 11:50
%-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...