1 kilogramas | špinatai |
30 gramų | druska |
1.5 litro | vanduo |
6 gramai | citrinos rūgštis |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų užkandis
- Agrastų marmeladas
- Braškių uogienė
- Ievos uogienė
- Agrastų uogienė
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- šparaginės pupelės - marinate
- Erškėtrožių uogienė
- Juodųjų serbentų uogienė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Apelsininė cukinija
- Rabarbarų tyrė
- Marinuoti kiaušiniai
- Aštrūs rauginti agurkai
- Rauginti agurkai
- Juodųjų serbentų džemas
- Lietuviška obuolienė
- Konservuota agurkų mišrainė
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Aviečių džemas
Konservuoti špinatai
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
1 kilogramas -
Druska,
30 gramų -
Vanduo,
1.5 litro -
Citrinos rūgštis,
6 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užvirinkite vandenį su citrinos rūgštimi, druska, sudėkite špinatus ir pavirkite 2 min. Po to juos išgriebkite, supjaustykite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite nuoviru. Stiklainius sustatykite į puodus su vandeniu ir kaitinkite 50 min. Po to užsukite dangtelius.
Komentarai (5)
-
indrė
2014-05-02 13:11
labai skanu
-
diana
2011-09-29 00:04
as susukau i cigarus apsukau siulu sudejau i puslitrinukus ir labai puikus dalykas ziemai zrazam ar i mesos darzoviu apkepa tokiu pridet, :super: na fantazijos jai netruksta tai sita recepta naudoji :-D
-
Ramunė
2009-03-06 12:07
Na, kodėl? Juk ir rūgštynes kai kas konservuoja ;-) Man tik labai ilgas kaitinimo laikas pasirodė. Na, nebent tai trilitriniai stiklainiai :-)
-
zmogus
2009-03-06 10:37
Kam to reikia? Kokia nauda iš konservuotų špinatų?