Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.

Marinuotos vyšnios
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | acto |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vyšnios |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynės žiemai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Sveikas lečo be acto
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Pomidorai su želatina
-
Svarainiai cukruje
-
Marinuoti agurkai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Cukinijos žiemai
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Pomidorai su želatina
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Marinuota cukinija
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Sūdyti pomidorai
-
Konservuota agurkų mišrainė
Marinuotos vyšnios
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Cukrus
- Vyšnios
- Gvazdikėliai
- Kvapieji pipirai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...