Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
Marinuotos vyšnios
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | acto |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vyšnios |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Šparaginės pupelės žiemai
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Cukinijos žiemai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Konservuota agurkų mišrainė
- Konservuoti pomidorai
- Sūdytos žaliuokės
- Marinuoti grybai
- Pomidorai su želatina
- Cukinijų- ananasų konservai
- Marinuotos voveraitės
- Aštrios krevetės grilyje
- Grybai svieste
- Rauginti agurkėliai
- Marinuoti pievagrybiai
- Baklažanų salotos
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
Marinuotos vyšnios
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Cukrus
- Vyšnios
- Gvazdikėliai
- Kvapieji pipirai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnios nuplaunamos, koteliai pusiau sutrumpinami.
Paruošiamas marinatas: 1 litrui vandens imama 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai 9 proc acto arba arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties, 2 - 3 gvazdikėliai, 2—3 kvepiantieji pipirai, truputis cinamono.
Vanduo su prieskoniais pavirinamas, sudedamas cukrus, actas.
Į marinatą sudedamos vyšnios ir pakaitinama 3—4 minutes 80°C temperatūroje. Vyšnios kiaurasamčiu sudedamos į paruoštus stiklainius, o marinatas pakartotinai užvirinamas ir verdančio pripilami indai iki pat viršaus. Iš karto sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...