Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsininė cukinija
-
Kriaušių kompotas
-
Braškių uogienė
-
Konservuotos rūgštynės
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Agrastų uogienė
-
Kriaušienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Rabarbarų kompotas
-
Konservuoti špinatai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Konservuoti grybai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinijų užkandis
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuoti kopūstai
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
