Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.

Kaukazinių slyvaičių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti kopūstai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Svarainiai cukruje
-
Vyšnių uogienė 2
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Marinuoti agrastai
-
Mišrainė su ryžiais
-
Svarainių kompotas
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Rabarbarų kompotas
-
Slyvų uogienė
-
Marinuoti burokėliai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Obuolienė
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...