Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Kriaušių kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Rabarbarai žiemai
-
Konservuotos paprikos
-
Grybų sultys
-
Ievos uogienė
-
Braškių kompotas
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Rauginti agurkai
-
Agrastų marmeladas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Šaltalankio uogienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Marinuoti grybai
-
Marinuoti burokėliai
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
