Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.

Kaukazinių slyvaičių uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviška obuolienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Juodų serbentų uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Agrastų uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Rabarbarų tyrė
-
Slyvų uogienė
-
Pipirmėtės sultys
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
Kaukazinių slyvaičių uogienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai sunokusios slyvaitės nuplaunamos, išimami kauliukai.
1 kg paruoštų vaisių imama 700 — 800 g cukraus. Cukrus vienodai paskirstant užpilamas ant slyvaičių, palaikoma apie 12 val. Atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos slyvaitės ir pamažu verdama nugraibant putas ir sukratant indą, kol sirupas pradeda tirštėti, o vaisiai įgauna blizgesį. Uogienė išpilstoma į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...