Bulgariški marinuoti agurkėliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurkų (neperūgę)
4 litrai vanduo (marinatui)
8 valgomieji šaukštai druska
8 valgomieji šaukštai cukrus
0.5 litro acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Agurkus sudedu į stiklainius. Užverdu vandenį ir juo užpilu agurkus stiklainiuose. Palaikau apie 15 minučių. Nupilu. Vėl užverdu ir vėl užpilu. Vėl nupilu. Tada išverdu marinatą, į stiklainį dedu 2 šaukštus sausų prieskonių konservavimui ir, užpilusi marinatu, užsuku. Apverčiu ir laikau, kol atvėsta.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulgariški marinuoti agurkėliai

Komentarai: 15
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Agurkus sudedu į stiklainius. Užverdu vandenį ir juo užpilu agurkus stiklainiuose. Palaikau apie 15 minučių. Nupilu. Vėl užverdu ir vėl užpilu. Vėl nupilu. Tada išverdu marinatą, į stiklainį dedu 2 šaukštus sausų prieskonių konservavimui ir, užpilusi marinatu, užsuku. Apverčiu ir laikau, kol atvėsta.

Reklama:

Komentarai (15)


  • Vilma 2018-07-16 22:55

    Sūrūs, išpyliau marinatą į kriauklę, paragavau neįmanoma:)


  • Vika 2018-06-29 16:10

    O kiek reike agurku ?


  • nijole 2017-08-15 14:59

    tikrai nepilineju tu agurku stiklainiuose,kitame puode juos pakaitinu kol spalva pasikeicia ir y stiklainius sudedu ir marinatas jau paruostas uzpilamas.Nu ir semininkes jei taip cackinas ,tai kiek reike laiko kol atvesta ir vel nupila,siaubas,geda butu ir pasiulyti toky recepta


  • Kardas 2016-10-12 20:19

    Juokas mane ima su tais užpylimai-nupylimais.Paimu didelį puodą,sudedu ten agurkus,nupjaustęs galiukus,kartais ir adata subadau.Užvirinu kitame puode vandenį,įdedu du gerus šaukštus druskos ir užpilu agurkus.Tada ruošiu marinatą.
    Agurkai pakeičia spalvą,tada dedu į stiklainius,neduoti jiems atvėsti,nors kartais ir karštoka būna.Pridėtą stiklainį(dedu į 0.7 ltr) užpilu verdančiu marinatu ir greit užsuku.
    Stiklainius apverčiu dangteliu žemyn.aš užsuku net naudotais dangteliais,švariais.


  • Sigita 2016-08-03 16:21

    Geras receptas tokiu ir as gaminu


  • Rita 2016-07-31 12:48

    Pabandziau padaryt ziuresiu kokie ar skanus gausis!


  • ramunas 2015-09-08 11:42

    as pabandziau tai tikrai eras receptas


  • virginija 2015-08-26 15:50

    padariau kai paragausim bus aisku


  • xxx 2015-07-30 10:40

    Kokia stiklainio talpa?


  • Rasa 2014-08-25 19:23

    o kam tiek vargt ir užpylinėt, aš agurkus 5 min. palaikau verdančiam vandeny, sudedu į išplautus stiklainius, sudedu prieskonius ir užpilu verdančiu vandeniu, užsuktus stiklainius užkloju šiltai, kad iškaistų. paprasčiau nebūna.


Daugiau receptų