
3 kilogramai | cukinija (arba agurotis, nuluptas ir išvalytas (be sėklų)) |
10 skiltelių | česnakas |
250 gramų | pomidorų padažas (jo sudėtyje neturėtų būti obuolių tyrės ir riebaus majonezo) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
100 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | paprika (raudona, milteliai) |
100 gramų | aliejaus (augalinis) |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuoti pomidorai
-
Agurkų mišrainė
-
Konservuoti kopūstai
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuoti agurkai
-
Cukinijos žiemai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti grybai
-
Marinuota cukinija
-
Rauginti agurkėliai
-
Žiemai marinuoti grybai
Cukinijų pagardas žiemai

- Paruošimo laikas:
-
Cukinija, arba agurotis, nuluptas ir išvalytas (be sėklų),
3 kilogramai -
Česnakas,
10 skiltelių -
Pomidorų padažas, jo sudėtyje neturėtų būti obuolių tyrės ir riebaus majonezo,
250 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
100 gramų -
Paprika, raudona, milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus, augalinis,
100 gramų -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukinijas arba aguročius, česnakus sumalti per mėsmalę, sudėti likusios ingredientus, išmaišyti ir virti 2,5 - 3 valandas. Baigiant virti įpilti 2 valgomus šaukštus 9 % acto. Sudėti pagardą į stiklainius ir užsukti.
Komentarai (7)
-
Aldona
2018-08-08 09:34
Tai kur tie bus vitaminai po trijų val virimo nesąmonė!!!!!!
-
V ilma
2017-09-28 21:28
Amen visoms geroms savybėms...gaminu be acto ir trumpai kaitinu, talpinu mažose talpose. Svarbu, kad atidarius stiklainį, būtų suvartota per kelias dienas. Tuom ir turi skirtis namų gamyba nuo pramonės.
-
VILMA
2016-10-23 16:28
nu tikrai sumaltas per mesmale ir tris val virti nesamone didziausia gal turejo omeny min, bet irgi mazoka
-
lana
2014-09-07 15:24
Galima sumalti ir blenderiu,nebūtina per mėsmalę.Ar yra koks skirtumas-valanda virimo-pasterizuoti ir baigta.Tris valandos virimo liks šlamštas,truputi nusipeizėjo su receptuku.O be to aklai nusirašinėti nereikiq .Kiekviena šeimininkė ir savo mažyčių gudrybių turi
-
ašai
2014-08-06 13:25
baikit juokauti....3 val virti,eina sau,nesąmonė
-
janina
2014-08-01 08:29
idomu kas lieka po 3 val, virimo?