Cukinijų pagardas žiemai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 kilogramai cukinija (arba agurotis, nuluptas ir išvalytas (be sėklų))
10 skiltelių česnakas
250 gramų pomidorų padažas (jo sudėtyje neturėtų būti obuolių tyrės ir riebaus majonezo)
1 valgomasis šaukštas druska
100 gramų cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio paprika (raudona, milteliai)
100 gramų aliejaus (augalinis)
2 vienetai lauro lapų (lapai)
2 valgomieji šaukštai acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Cukinijas arba aguročius, česnakus sumalti per mėsmalę, sudėti likusios ingredientus, išmaišyti ir virti 2,5 - 3 valandas. Baigiant virti įpilti 2 valgomus šaukštus 9 % acto. Sudėti pagardą į stiklainius ir užsukti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Cukinijų pagardas žiemai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Cukinijas arba aguročius, česnakus sumalti per mėsmalę, sudėti likusios ingredientus, išmaišyti ir virti 2,5 - 3 valandas. Baigiant virti įpilti 2 valgomus šaukštus 9 % acto. Sudėti pagardą į stiklainius ir užsukti.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Aldona 2018-08-08 09:34

    Tai kur tie bus vitaminai po trijų val virimo nesąmonė!!!!!!


  • V ilma 2017-09-28 21:28

    Amen visoms geroms savybėms...gaminu be acto ir trumpai kaitinu, talpinu mažose talpose. Svarbu, kad atidarius stiklainį, būtų suvartota per kelias dienas. Tuom ir turi skirtis namų gamyba nuo pramonės.


  • VILMA 2016-10-23 16:28

    nu tikrai sumaltas per mesmale ir tris val virti nesamone didziausia gal turejo omeny min, bet irgi mazoka


  • lana 2014-09-07 15:24

    Galima sumalti ir blenderiu,nebūtina per mėsmalę.Ar yra koks skirtumas-valanda virimo-pasterizuoti ir baigta.Tris valandos virimo liks šlamštas,truputi nusipeizėjo su receptuku.O be to aklai nusirašinėti nereikiq .Kiekviena šeimininkė ir savo mažyčių gudrybių turi


  • ašai 2014-08-06 13:25

    baikit juokauti....3 val virti,eina sau,nesąmonė


  • janina 2014-08-01 08:29

    idomu kas lieka po 3 val, virimo?


Daugiau receptų