3 kilogramai | aguročio |
3 vienetai | aitriosios paprikos |
4 vienetai | paprika |
100 gramų | česnakas |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | cukraus pudra |
3 valgomieji šaukštai | druska |
3 valgomieji šaukštai | acto (9%) |
700 gramų | pomidorų padažas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žiemai marinuoti grybai
- Rūgštynės žiemai
- Aštrūs sūdyti agurkai
- Rauginti agurkai žiemai
- Sūdyti pomidorai
- Sūdytos rūgštynės
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Sūdyti grybai
- Marinuoti kiaušiniai
- Marinuotos paprikos
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Marinuota cukinija
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Pomidorai su želatina
- Cukinijų- ananasų konservai
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Marinuotos voveraitės
- Skanusis daržovių šašlykas
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
3 kilogramai -
Aitrioji paprika,
3 vienetai -
Paprika,
4 vienetai -
Česnakas,
100 gramų -
Aliejus,
1 stiklinė -
Cukraus pudra,
1 stiklinė -
Druska,
3 valgomieji šaukštai -
Actas, 9%,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visas daržoves sumalti mėsmale. Pomidorų padažą praskiesti 700 ml. vandens ir supylus į puodą užvirinti. Kai vanduo užvirs pilame aliejų, actą, dedame cukraus pudrą ir druską. Po to sudedame daržoves ir po užvirinimo troškinti 40 minučių. Sudėti ikrą į švarius sterilizuotus stiklainius, užsukti sterilias dangteliais ir apvertus šiltai užklojus laikyti 2 paras. Laikyti šaldytuve.
Komentarai (5)
-
ABC
2016-07-12 15:47
Cukraus pudros stiklinė? Nereikia net ragauti, neragavęs gali apsivemti.
-
irmis
2011-10-03 09:57
tu lopas neturi kur savo nesamoniu rasyti bl!!!!!
-
(anonimas)
2011-09-12 17:28
%-) :-D :-D :-D :-p %-)