
Paprastas lietuviškas troškinukas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
500 gramų | mėsa |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | kokosų pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
2.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
3.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinukas
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Meksikietiškas ragu
-
Veršiena su vyno padažu
-
Baltasis čili troškinys
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kiaulienos troškinys
Paprastas lietuviškas troškinukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gabi
2014-06-06 12:07
o galima vietoj raugintu kopustu paprastus deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...