Paprastas lietuviškas troškinukas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
500 gramų | mėsa |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | kokosų pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
2.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
3.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Troškinta vištiena
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Kiauliena bulgariškai
- Smegenų troškinys
- Daržovių troškinys
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Kiaulienos ir morkų troškinys
- Indiška vištiena visai šeimai
- Avienos pilavas
- Mėsa su pipirais
- Vištiena troškinta su morkomis
- Vyniotiniai su stirniena
- Troškinta aviena su moliūgais
- Troškinta aviena kaimiškai
- Vištiena "afigiena"
- Kepti ryžiai
- Naminis jautienos troškinys
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
Paprastas lietuviškas troškinukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gabi
2014-06-06 12:07
o galima vietoj raugintu kopustu paprastus deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...