
Paprastas lietuviškas troškinukas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
500 gramų | mėsa |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | kokosų pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
2.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
3.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Keri viščiukas
-
Baklažanai japoniškai
-
Troškintos vištų širdelės
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Fazano troškinys
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena kinietiškai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Vištienos paelija
-
Guliašas
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Guliašas su kiauliena
Paprastas lietuviškas troškinukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apskrudinti įkaitintame aliejuje su druska ir pipirais.
Tada sudėti pjaustytą žiedais svogūną.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti apkeptą mėsą su svogūnais. Taip pat suberti pjaustytas bulves ir raugintus kopūstus. Viską troškinti apie 20 minučių.
Patiekti galima su kepintais pievagrybiais bei žalumynais ar pomidorų padažu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gabi
2014-06-06 12:07
o galima vietoj raugintu kopustu paprastus deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...