Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Rūgštus kabesas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
| 750 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 4 vienetai | kadagio uogos |
| šiek tiek | kmynai |
| 1 stiklinė | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kinietiška kiauliena
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Triušienos troškinys
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Vyne troškintas triušis
-
Troškinukas
-
Guliašas su kiauliena
-
Kiaulienos guliašas
-
Troškinukas žiemai
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Triušio kepsnys
-
Vištiena su grybais
-
Višta ispaniškai
Rūgštus kabesas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kadagio uogos,
4 vienetai - Kmynai
-
Vynas, baltas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
suoperinis
2009-11-01 09:07
superinis recenciuks
-
(anonimas)
2009-03-21 18:31
kas cia yra? :-( :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
