500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
750 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | kadagio uogos |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | vynas (baltas) |
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Troškinti įdaryti agurkai
- Lietuviška kopūstienė
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Lęšiai su špinatais ir lašinukais
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Aviena totoriškai
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Meksikietiškas ragu
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Troškinta vištiena
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Kiauliena su imbieru
- Kiaulienos guliašas
- Kiškis puodelyje
- Vištiena troškinta su morkomis
- Mėsos troškinys aluje
- Troškinys
Rūgštus kabesas
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kadagio uogos,
4 vienetai - Kmynai
-
Vynas, baltas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Komentarai (7)
-
suoperinis
2009-11-01 09:07
superinis recenciuks
-
(anonimas)
2009-03-21 18:31
kas cia yra? :-( :nezinau: