Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.

Rūgštus kabesas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
750 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | kadagio uogos |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Troškinys žarijose
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinta vištiena
-
Smegenų troškinys
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Greitas makaronų troškinys
-
Šernienos troškinys
-
Vištienos krūtinėlė
-
Aviena totoriškai
-
Aleksandro troškinys
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Paelja
Rūgštus kabesas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kadagio uogos,
4 vienetai - Kmynai
-
Vynas, baltas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
suoperinis
2009-11-01 09:07
superinis recenciuks
-
(anonimas)
2009-03-21 18:31
kas cia yra? :-( :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...