Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.

Rūgštus kabesas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
750 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | kadagio uogos |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos čili su makaronais
-
Keri viščiukas
-
Lęšiai su vynu
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Kiauliena su imbieru
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Troškinta vištiena
-
Kiaulienos guliašas
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Guliašas
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Guliašas
-
Naminis jautienos troškinys
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Rūgštus kabesas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kadagio uogos,
4 vienetai - Kmynai
-
Vynas, baltas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
suoperinis
2009-11-01 09:07
superinis recenciuks
-
(anonimas)
2009-03-21 18:31
kas cia yra? :-( :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...