Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.

Rūgštus kabesas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
750 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | kadagio uogos |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Vištiena grybų padaže
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Smegenų troškinys
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Aviena totoriškai
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Stirnienos troškinys
-
Troškinta aviena
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Jautiena su slyvomis
-
Vyniotiniai su stirniena
Rūgštus kabesas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kadagio uogos,
4 vienetai - Kmynai
-
Vynas, baltas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
suoperinis
2009-11-01 09:07
superinis recenciuks
-
(anonimas)
2009-03-21 18:31
kas cia yra? :-( :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...