1200 gramų | triušiena |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
10 vienetų | svogūnai |
200 mililitrų | baltas vynas |
1 stiklinė | vanduo (karštas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
200 gramų | pievagrybiai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Troškinta kiauliena
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Troškinti įdaryti agurkai
- Lankašyro pietūs
- Troškinti rauginti kopūstai
- Jautiena su slyvomis
- Kalakutienos guliašas
- Aleksandro troškinys
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Stirnienos troškinys
- Troškinta laukinė antis
- Veršienos troškinys su lęšiais
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Troškinti kiaulių inkstai
- Mėsa su pipirais
- Indiškai kepta kiauliena
Triušio kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1200 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Svogūnai,
10 vienetų -
Baltas vynas,
200 mililitrų -
Vanduo, karštas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.