
Triušio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1200 gramų | triušiena |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
10 vienetų | svogūnai |
200 mililitrų | baltas vynas |
1 stiklinė | vanduo (karštas) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
200 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys žarijose
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinta žuvis
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Avienos pilavas
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Jautiena su slyvomis
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Vištiena su grybais
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Kalakutienos guliašas
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
Triušio kepsnys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1200 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Svogūnai,
10 vienetų -
Baltas vynas,
200 mililitrų -
Vanduo, karštas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...