Triušio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1200 gramų | triušiena |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | petražolės |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 125 gramai | kiaulienos lašiniai |
| 10 vienetų | svogūnai |
| 200 mililitrų | baltas vynas |
| 1 stiklinė | vanduo (karštas) |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 200 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Vištiena su ananasais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištienos paelija
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Aleksandro troškinys
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Troškintas triušis
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kiaulienos guliašas
-
Aštri troškinta aviena
Triušio kepsnys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1200 gramų -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Svogūnai,
10 vienetų -
Baltas vynas,
200 mililitrų -
Vanduo, karštas,
1 stiklinė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
