Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai vištų blauzdelės
1 stiklinė žirniai (sakaldyti)
1 vienetas morkos (didelė)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek kvapieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pastaba: Jei žirnius pamerksite iš vakaro, reikės trumpiau virti. Pipirus bei druską gali pakeisti "Vegeta".
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos blauzdelės su žirnių padažu

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pastaba: Jei žirnius pamerksite iš vakaro, reikės trumpiau virti. Pipirus bei druską gali pakeisti "Vegeta".
Žirnius verdame, kol bus išvirę ir gausis skysta košė. Vištienos blauzdeles reikia gerokai apkepinti keptuvėje - gali būti žalia mėsa tik prie pat kaulo. Tada blauzdeles sudėti į žirnius ir toliau troškinti, kol blauzdelės visiškai išvirs (apie penkiolika minučių). Sutarkuotą morką ir supjaustytą kubeliais svogūną apkepti keptuvėje su prieskoniais. Daržoves taip pat sudėti į žirnius ir troškinti kartu su vištiena, kol žirniai sutirštės. Jei jums atrodo žirnių padažas vis dar per skystas, sutirštinkite jį įdėdami didelį šaukštą miltų, gerai sumaišytų su 2 šaukštais aliejaus, arba miltus pakepkite likusiuose riebaluose keptuvėje. Valgyti su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (4)


  • alex 2012-02-04 11:39

    skaniai atrodo :bravo:


  • Ligita 2010-02-23 00:16

    :bravo: mano seimai patiko. Aciu


  • vaidas 2009-10-13 22:08

    reiks pabandyt labai skanu turetu but :super:


  • INGUTE 2009-08-13 11:57

    :-) :-( ;-) REIKS PASIGAMINT SKANIAI ATRODO :super:


Daugiau receptų