Jautienos troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų jautiena
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
2 vienetai svogūnai
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
0.5 valgomojo šaukšto kviečiai
12 vienetų juodieji pipirai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
2 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplauta nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kvadratėliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama. Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais, užpilama pomidorų padažu. Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val. Baigiant troškinti supilama grietinė.

Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos troškinys

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplauta nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kvadratėliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama. Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais, užpilama pomidorų padažu. Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val. Baigiant troškinti supilama grietinė.

Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų