800 gramų | jautiena |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
0.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
12 vienetų | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos paelija
- Meksikietiškas troškinys
- Kepta marinuota veršiena
- Aleksandro troškinys
- Virta aviena su pomidorais
- Troškinta vištiena
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Maltiniai su grybų padažu
- Vištiena "afigiena"
- Kiauliena su imbieru
- Indiškai kepta kiauliena
- Balandėliai pagal Viką
- Troškinta kalakutiena
- Daržovių - kiaulienos guliašas
- Troškinta kiauliena su daržovėmis
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
Jautienos troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Juodieji pipirai,
12 vienetų -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauta nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kvadratėliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama. Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais, užpilama pomidorų padažu. Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, kuriame troškintas. Prie jo tinka virtos bulvės ar makaronai.