2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra (malta) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
250 gramų | ryžiai |
6 vienetai | ananasų (sultys) |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas (maltas) |
500 gramų | kiauliena (neriebi) |
0.25 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
3 valgomieji šaukštai | ananasų (sultys) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Sojos faršas su makaronais
- Plovas
- Nuostabioji paelija
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Jūreiviški makaronai
- Ryžių rizotas
- Makaronų apkepas
- Olandiškas ryžių apkepas
- Sotūs pietūs
- Varškės ir ryžių apkepas
- Plovas su baklažanais
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Makaronai su sardelėmis
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Uzbekiškas plovas
- Spageti Carbonara
- Vištienos ir ryžių troškinys
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Kalendra, malta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Ryžiai,
250 gramų -
Ananasai, sultys,
6 vienetai -
Cinamonas, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Kiauliena, neriebi,
500 gramų -
Kardamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Ananasai, sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kiaušinio dydžio gabalėliais ir kartu su kalendra, gvazdikėliais bei smulkiai supjaustytu svogūnu apkepinama įkaitintame svieste. Kepama 10 min., visą laiką maišant. Tuomet įpilama stiklinė vandens ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Virti ryžiai sumaišomi su 3 griežinėliais supjaustytų ananasų. Mėsa sumaišoma su paruoštu padažu ir sudedama į keptuvą, ant jos sukrečiami ryžiai, paviršius apibarstomas cinamonu, kardamonu ir apšlakstomas 2—3 šaukštais vandens. Likę ananaso griežinėliai sumaišomi su ananaso sultimis bei šaukštu cukraus, pakaitinami ant nedidelės ugnies, kol parausta, ir sukrečiami ant ryžių. Apkepas uždengiamas ir kepamas orkaitėje 10 min.
Komentarai (9)
-
.
2015-11-18 01:36
bet nuotrauka tai ir vel nesamone, negi taip sunku tikra nuotrauka padaryti
-
Ania
2015-08-18 10:32
Apetitas kyla beskaitant,tikrai isbandysiu,megstu kas naujausia
-
hmmm
2011-04-30 19:42
skaniai cia viskas skamba:))))))
-
Milda
2010-01-25 15:04
gal neblogai :super:
-
(anonimas)
2010-01-25 14:59
:-)