
Troškinys - ruduo
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 galva | brokoliai |
500 gramų | marinuoti grybai (pievagrybiai) |
300 gramų | vištiena |
1 vienetas | paprika |
3 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, daržoves ir grybus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kai apkeps vištiena, dėkite daržoves ir kepkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos guliašas
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Baltasis čili troškinys
-
Krienuose troškinta karka
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Uzbekiškas plovas
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Plovas
-
Naminis jautienos troškinys
-
Meksikietiškas ragu
Troškinys - ruduo
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Brokoliai,
1 galva -
Marinuoti grybai, pievagrybiai,
500 gramų -
Vištiena,
300 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Džiovinti krapai,
1 žiupsnelis
Agnė
Gaminimo eiga:
Vištieną, daržoves ir grybus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kai apkeps vištiena, dėkite daržoves ir kepkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai