
Troškinys - ruduo
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 galva | brokoliai |
500 gramų | marinuoti grybai (pievagrybiai) |
300 gramų | vištiena |
1 vienetas | paprika |
3 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, daržoves ir grybus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kai apkeps vištiena, dėkite daržoves ir kepkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Kotletų troškinys
-
Aštrus troškinys
-
Kiškiena bulgariškai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Paelja
-
Avienos ragu
-
Meksikietiškas troškinys
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištienos paelija
-
Kepenėlių troškinys
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Kiškis puodelyje
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
Troškinys - ruduo
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Brokoliai,
1 galva -
Marinuoti grybai, pievagrybiai,
500 gramų -
Vištiena,
300 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Džiovinti krapai,
1 žiupsnelis
Agnė
Gaminimo eiga:
Vištieną, daržoves ir grybus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kai apkeps vištiena, dėkite daržoves ir kepkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai