![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškinys - ruduo
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 galva | brokoliai |
500 gramų | marinuoti grybai (pievagrybiai) |
300 gramų | vištiena |
1 vienetas | paprika |
3 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, daržoves ir grybus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kai apkeps vištiena, dėkite daržoves ir kepkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Guliašas
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Daržovių troškinys
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepenėlių troškinys
-
Guliašas
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Vyniotiniai su stirniena
Troškinys - ruduo
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Brokoliai,
1 galva -
Marinuoti grybai, pievagrybiai,
500 gramų -
Vištiena,
300 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Džiovinti krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Vištieną, daržoves ir grybus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kai apkeps vištiena, dėkite daržoves ir kepkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai