| 2 vienetai | rauginti kopūstai |
| 2 vienetai | kiaulės kojos |
| 100 gramų | obelių aliejus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | lauro lapų |
| 3 stiklinės | vanduo |
| šiek tiek | pipirai |
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos troškinys
-
Krienuose troškinta karka
-
Guliašas su kiauliena
-
Baltasis čili troškinys
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Jautiena su slyvomis
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinys
-
Kiaulienos guliašas
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Aštrus troškinys
-
Troškinukas žiemai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Aviena su špinatais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Aštri troškinta aviena
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
2 vienetai -
Kiaulės kojos,
2 vienetai -
Obelių aliejus,
100 gramų - Druska
- Lauro lapai
-
Vanduo,
3 stiklinės - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyti kiaulės kojas, gerai nuplauti ir perpjauti išilgai pusiau. Į didelį puodą supilti aliejų ir sudėti kiaulės kojas. Ant viršaus sudėti raugintus kopūstus, užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa suminkštės, patiekalą pasūdyti, papipirinti, dėti lauro lapų ir dar šiek tiek patroškinti.
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Komentarai (3)
-
Juozai
2016-10-09 15:20
"Rauginti kopūstai, 2 vienetai " ???
hmm... Juozuk , gal gali , jeigu tau nesunku pasakyti, kiek sveria rauginti kopustai is dvieju kopustu galvu ?
