
2 vienetai | rauginti kopūstai |
2 vienetai | kiaulės kojos |
100 gramų | obelių aliejus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
3 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Troškinta triušiena
-
Greitas makaronų troškinys
-
Lietuviška kopūstienė
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Aluje troškinta višta
-
Smegenų troškinys
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinys
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Jautienos troškinys
-
Tikras močiutės guliašas
-
Vyne troškintas triušis
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
2 vienetai -
Kiaulės kojos,
2 vienetai -
Obelių aliejus,
100 gramų - Druska
- Lauro lapai
-
Vanduo,
3 stiklinės - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyti kiaulės kojas, gerai nuplauti ir perpjauti išilgai pusiau. Į didelį puodą supilti aliejų ir sudėti kiaulės kojas. Ant viršaus sudėti raugintus kopūstus, užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa suminkštės, patiekalą pasūdyti, papipirinti, dėti lauro lapų ir dar šiek tiek patroškinti.
Skanaus!
Labai mėgstu skaniai, riebiai ir sočiai pavalgyti (kaip tikras bajoras), tad labai apsidžiaugiau laikraštyje "Valstietis" radęs šį bajorišką patiekalo receptą su kiaulės kojomis. XVIII amžiuje troškinti rauginti kopūstai buvo vienas tradiciškiausių patiekalų lenkų ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje ir yra gana populiarus patiekalas ir šiandien.
Komentarai (3)
-
Juozai
2016-10-09 15:20
"Rauginti kopūstai, 2 vienetai " ???
hmm... Juozuk , gal gali , jeigu tau nesunku pasakyti, kiek sveria rauginti kopustai is dvieju kopustu galvu ?