
Kiaulienos faršo troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | kiauliena (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | pupelės (raudonosios, konservuotos) |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
200 gramų | ryžiai |
šiek tiek | prieskoniai |
100 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Maltą kiaulieną pakepinti su prieskoniais ir svogūnu. Ryžius išvirti, baigiant virti sudėti maltą kiaulieną, konservuotas pupeles, žirnelius, morkas (jeigu neturit konservuotų, galima dėti žalias,tada jas pakepinti kartu su kiauliena ir svogūnu). Ir viską patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Meksikietiškas ragu
-
Troškinukas žiemai
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Troškinta žuvis
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinta antiena
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Maltiniai su grybų padažu
Kiaulienos faršo troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, malta,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės, raudonosios, konservuotos,
100 gramų -
Konservuoti žirneliai,
100 gramų -
Ryžiai,
200 gramų - Prieskoniai
-
Morkos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą kiaulieną pakepinti su prieskoniais ir svogūnu. Ryžius išvirti, baigiant virti sudėti maltą kiaulieną, konservuotas pupeles, žirnelius, morkas (jeigu neturit konservuotų, galima dėti žalias,tada jas pakepinti kartu su kiauliena ir svogūnu). Ir viską patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...