
Kiaulienos faršo troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | kiauliena (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | pupelės (raudonosios, konservuotos) |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
200 gramų | ryžiai |
šiek tiek | prieskoniai |
100 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Maltą kiaulieną pakepinti su prieskoniais ir svogūnu. Ryžius išvirti, baigiant virti sudėti maltą kiaulieną, konservuotas pupeles, žirnelius, morkas (jeigu neturit konservuotų, galima dėti žalias,tada jas pakepinti kartu su kiauliena ir svogūnu). Ir viską patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršiena su vyno padažu
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Rūgštus kabesas
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Guliašas su kiauliena
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Guliašas
-
Uzbekiškas plovas
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinta aviena
-
Vištiena troškinta daržovėse
Kiaulienos faršo troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, malta,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pupelės, raudonosios, konservuotos,
100 gramų -
Konservuoti žirneliai,
100 gramų -
Ryžiai,
200 gramų - Prieskoniai
-
Morkos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą kiaulieną pakepinti su prieskoniais ir svogūnu. Ryžius išvirti, baigiant virti sudėti maltą kiaulieną, konservuotas pupeles, žirnelius, morkas (jeigu neturit konservuotų, galima dėti žalias,tada jas pakepinti kartu su kiauliena ir svogūnu). Ir viską patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...