Virta veršiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | veršiena |
| 1 kilogramas | daržovės |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
| 2 vienetai | lauro lapų |
| 3 vienetai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grybų padaže
-
Baklažanai japoniškai
-
Vištiena su sojų daigais
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Vištiena "afigiena"
-
Klajoklių kiškiena
-
Kiaulienos ir morkų troškinys
-
Mėsos troškinys su kava
-
Troškinukas žiemai
-
Lęšiai su vynu
-
Troškinys žarijose
-
Jautiena su ryžiais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Kinietiška kiauliena
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Vištiena svogūnų ir krapų
Virta veršiena su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
600 gramų -
Daržovės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, mėsos
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
