
Virta veršiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | veršiena |
1 kilogramas | daržovės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
2 vienetai | lauro lapų |
3 vienetai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Virta šerno galva
-
Kepti ryžiai
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Šveicariška veršiena
-
Mėsos troškinys aluje
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Avienos troškinys
-
Troškinys su faršu
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Daniškas plovas
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištienos paelija
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
Virta veršiena su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
600 gramų -
Daržovės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, mėsos
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...