Virta veršiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | veršiena |
| 1 kilogramas | daržovės |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
| 2 vienetai | lauro lapų |
| 3 vienetai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Kepenėlių troškinys
-
Klajoklių kiškiena
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Vištiena grybų padaže
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Vištienos paelija
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Daniškas plovas
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinys čenachinėse
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
Virta veršiena su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
600 gramų -
Daržovės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, mėsos
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
