600 gramų | veršiena |
1 kilogramas | daržovės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
2 vienetai | lauro lapų |
3 vienetai | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Troškinys žarijose
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Morkų troškinys su vištiena
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Troškinukas žiemai
- Kiaulienos troškinys
- Kepenėlių troškinys
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Plovas
- Avienos ragu
- Greitas makaronų troškinys
- Kiauliena aštriame padaže
- Troškinukas su krevetėmis
Virta veršiena su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
600 gramų -
Daržovės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, mėsos
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.