Manų apkepas su razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | manų kruopos |
| 2 stiklinės | pienas |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
| 1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 100 gramų | razinos |
| 150 gramų | cukrus |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Manų kruopos sumaišomos su kiaušinio baltymu ir išdžiovinamos orkaitėje. Iš jų piene išverdama košė — baigiama virti garuose, sudėjus išmirkytas razinas ir vanilę. Tryniai ištrinami su cukrumi, supilama grietinėlė ir viskas sumaišoma su manų koše. Masė sukrečiama į išteptą aliejumi, pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Kulebekas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Šventinė kiaušinienė
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Prancūziškas pyragas
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Žuvies apkepas
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Apkepas iš žuvies
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Itališka pica
Manų apkepas su razinomis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Manų kruopos,
250 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Razinos,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų - Aliejus
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manų kruopos sumaišomos su kiaušinio baltymu ir išdžiovinamos orkaitėje. Iš jų piene išverdama košė — baigiama virti garuose, sudėjus išmirkytas razinas ir vanilę. Tryniai ištrinami su cukrumi, supilama grietinėlė ir viskas sumaišoma su manų koše. Masė sukrečiama į išteptą aliejumi, pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
geras
2015-06-01 22:16
Okoks bajaris dziovinti manai su baltymu ir kam?
-
Virginija
2011-01-06 11:24
Kažkokia nesąmonė. Neverta net bandyti.
-
ernesta
2010-02-07 15:56
Skanus turėtų būti, tik nelabai aišku, kaip ten tą košę pabaigti virti ant garų... %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
