Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
Pica su ančiuviais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | pomidorų padažas |
| 10 gramų | mielės |
| 100 mililitrų | pienas |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
| 16 vienetų | ančiuvių (filė) |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Apkepas „Greitukas“
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Turkiška pica
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Omletas su žirneliais
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Ryžių pyragas su silke
-
Silkės apkepas
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Grybų apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Apkepas iš žuvies
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Sotusis omletas
Pica su ančiuviais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
-
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Ančiuviai, filė,
16 vienetų - Žalumynai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
saule
2009-05-05 12:54
geras :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
