Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.

Pica su ančiuviais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
10 gramų | mielės |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
16 vienetų | ančiuvių (filė) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Sūrio apkepas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Kepta lašiša
-
Lietinių tortas
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Grybų apkepas su duona
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Mamos picos padas
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Keistas apkepas
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Pica su saliamiu
-
Alkanųjų pica
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
Pica su ančiuviais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
-
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Ančiuviai, filė,
16 vienetų - Žalumynai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
saule
2009-05-05 12:54
geras :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...