Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.

Pica su ančiuviais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
10 gramų | mielės |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
16 vienetų | ančiuvių (filė) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Ryžių pudingas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Omletas su žirneliais
-
Varškės ir manų apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Batono-obuolių apkepas
-
Mamos picos padas
-
Ryžių apkepas
-
Soti pica
-
Pievagrybių apkepas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Omletas "Kitaip"
-
Olandiškas omletas
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
Pica su ančiuviais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
-
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Ančiuviai, filė,
16 vienetų - Žalumynai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
saule
2009-05-05 12:54
geras :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...