Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.

Pica su ančiuviais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | pomidorų padažas |
10 gramų | mielės |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
16 vienetų | ančiuvių (filė) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardžioji pica
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Morkos su pievagrybiais
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Krevečių užkepėlė
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Desertinis manų apkepas
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Ryžių apkepas
-
Žuvies užkepėlė
-
Veršio inkstų apkepas
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Mamos picos padas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
Pica su ančiuviais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
-
Mielės,
10 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Ančiuviai, filė,
16 vienetų - Žalumynai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
Reklama:
Komentarai (5)
-
saule
2009-05-05 12:54
geras :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...