
300 gramų | tilapijos filė |
4 vienetai | bulvių (nedidelės, virtos, su lupenom) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | alyvuogių (10-12) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | prieskoniai |
Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.
1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša „My little secret“
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Žuvies šašlykai
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvis su brokoliais
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kepta menkė
-
Sicilijos ešerys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Žuvies blynukai
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Karosai grietinėje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Rūkyti naminiai vijūnai
Margaritos žuvies apkepas

- Paruošimo laikas:
-
Tilapijos filė,
300 gramų -
Bulvės, nedidelės, virtos, su lupenom,
4 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Paprika,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Alyvuogės, 10-12
- Petražolės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite žuvies filė ir supjaustykite gabaliukais.
Papriką supjaustykite nedideliais kubeliais.
Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.Dubenyje sumaišykite paruoštus produktus ir pagardinkite prieskoniais.
Bulves nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.
Kepimo formą patepti aliejumi. Sluoksniais sudėkite:
1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.Kepimo formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių 190-200 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (11)
-
Danguole
2017-11-24 09:36
Tikrai lb skanu
-
inga
2017-03-29 20:33
Butinai pabandysiu
-
as
2011-09-24 04:04
turetu but skanu,reik pabandyt :mmm: :mmm:
-
agnita
2011-02-15 13:02
nu taip geriau perskaicius supratau :-D :super:
-
Margarita iš Klaipėdos
2011-02-13 08:31
tai bulves virtos :)
-
agnita
2011-02-13 00:12
:-) geras apkepas tik bulves reik apvirti 10 15 min nes tokioja teperaturoja dauguma susvyla :super2:
-
Marius
2011-01-26 15:04
:super: :super:
-
niam niam
2010-10-03 12:08
:super: :super: :super: Tik dar i zuvies -darzoviu mase dejau svieste apkepintus svogunus su morka. Tikrai nesugadino skonio. :bravo:
-
rita
2010-06-05 00:43
:super2: