
300 gramų | tilapijos filė |
4 vienetai | bulvių (nedidelės, virtos, su lupenom) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | alyvuogių (10-12) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | prieskoniai |
Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.
1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Keptas ungurys
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Keptas upėtakis
-
Marinuota stinta
-
Žuvis tešloje
-
Įdaryti kalmarai
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Menkės kotletukai
-
Kepta lydeka
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Lašišos kepsneliai
-
Farširuota lydeka
Margaritos žuvies apkepas

- Paruošimo laikas:
-
Tilapijos filė,
300 gramų -
Bulvės, nedidelės, virtos, su lupenom,
4 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Paprika,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Alyvuogės, 10-12
- Petražolės
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite žuvies filė ir supjaustykite gabaliukais.
Papriką supjaustykite nedideliais kubeliais.
Petražoles sukapokite. Alyvuoges supjaustyti žiedais.Dubenyje sumaišykite paruoštus produktus ir pagardinkite prieskoniais.
Bulves nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.
Kepimo formą patepti aliejumi. Sluoksniais sudėkite:
1. žuvies - daržovių masę, 2. bulvių riekeles.
Išplakite kiaušinius su grietinėle, pagardinkite ir šia mase apliekite apkepą.Kepimo formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių 190-200 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (11)
-
Danguole
2017-11-24 09:36
Tikrai lb skanu
-
inga
2017-03-29 20:33
Butinai pabandysiu
-
as
2011-09-24 04:04
turetu but skanu,reik pabandyt :mmm: :mmm:
-
agnita
2011-02-15 13:02
nu taip geriau perskaicius supratau :-D :super:
-
Margarita iš Klaipėdos
2011-02-13 08:31
tai bulves virtos :)
-
agnita
2011-02-13 00:12
:-) geras apkepas tik bulves reik apvirti 10 15 min nes tokioja teperaturoja dauguma susvyla :super2:
-
Marius
2011-01-26 15:04
:super: :super:
-
niam niam
2010-10-03 12:08
:super: :super: :super: Tik dar i zuvies -darzoviu mase dejau svieste apkepintus svogunus su morka. Tikrai nesugadino skonio. :bravo:
-
rita
2010-06-05 00:43
:super2: