Krevetes, supjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą pakepinti alyvuogių aliejuje.
Viską pabarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle, užbarstyti sūriu ir žalumynais.
Pašauti į 200° C orkaitę 10 minučių.

Krevečių užkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
15 gramų | žalumynų (susmulkinti) |
100 gramų | krevetės be kevalo |
50 gramų | sūris (fermentinis ar kitoks) |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 skiltelė | česnakas |
140 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas
-
Kepta skumbrė
-
Žuvies filė
-
Omarai
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Karosai grietinėje
-
Folijoje kepta žuvis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvytės tešloje
-
Rūkytas Karpis
-
Žuvies kepsneliai
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvies spurgytės
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Kepti karpiai
-
Tuno blyneliai
-
Išmarinuota žuvis
Krevečių užkepėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žalumynai, susmulkinti,
15 gramų -
Krevetės be kevalo,
100 gramų -
Sūris, fermentinis ar kitoks,
50 gramų -
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Grietinėlė, 35%,
140 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes, supjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą pakepinti alyvuogių aliejuje.
Viską pabarstyti prieskoniais, užpilti grietinėle, užbarstyti sūriu ir žalumynais.
Pašauti į 200° C orkaitę 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...