Ryžių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 stiklinės | ryžiai |
1 vienetas | cukinija (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ryžius išvirkite. Cukiniją nulupkite, išimkite minkštimą su sėklomis ir sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkius suberkite virtus ryžius, įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite druską, cukrų, krakmolą ir vėl gerai viską išmaišykite. Gautą apkepo masę supilkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę (apie 180 °C) 45 minutėms. Valgyti tinka su obuoliene, grietine, uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Makaronai su faršu
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Kepti ryžiai
- Kreminiai spagečiai su špinatais
- Jautienos čili su makaronais
- Spageti su alyvuogėmis
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Tagliatelle Bolognese
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Lazaninis makaronų apkepas
- Makaronų saulytė
- Tagliatelle su grybų padažu
- Ryžių pudingas
- Olandiškas ryžių apkepas
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Makaronų apkepas
- Makaronai su faršu
Ryžių apkepas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Ryžiai,
2 stiklinės -
Cukinija, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirkite. Cukiniją nulupkite, išimkite minkštimą su sėklomis ir sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkius suberkite virtus ryžius, įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite druską, cukrų, krakmolą ir vėl gerai viską išmaišykite. Gautą apkepo masę supilkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę (apie 180 °C) 45 minutėms. Valgyti tinka su obuoliene, grietine, uogiene.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Vardas
2013-10-06 23:57
Man patiko receptas :)
-
Jolanta
2012-10-14 20:15
Ar galima krakmola pakeisti miltais?
-
audre
2011-10-20 21:02
nebuvo nuostabu, manyciui reiktu kokiu ingrediantu dadeti. :-)
-
mi
2011-03-23 14:28
neblogai papietavom :super:
-
(anonimas)
2010-10-14 19:48
:super: labai patiko. Bandisių padaryti pas dikra ANGLIJOI
-
linute
2010-09-01 16:55
o krakmolas būtinas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...